AXXON, Kwaliteit in Kinesitherapie

Voeg afbeelding met dit formaat toe

Wie is AXXON?


AXXON is de Belgische beroepsvereniging voor kinesitherapeuten.

De nationale koepel AXXON, Physical Therapy in Belgium houdt zich voor­namelijk bezig met beroepsverdediging in verschillende raden en commissies. AXXON staat voor dynamisch, krachtig en éénduidig. Het fonetische refereert naar een uitloper van een neuron, namelijk een axon. Dit is een primair element van informatieoverdracht binnen het zenuwstelsel. Dit wordt onderstreept door de dubbele X, extra-large. Kortom, AXXON is er voor iedere collega, voor elke sector waarin de kinesitherapeut werkzaam is.

Jij zou terecht komen bij het infopunt van AXXON, Kwaliteit in Kine­sitherapie (de Nederlandstalige vleugel), waar de focus ligt op de praktijkorganisatie van de individuele kinesitherapeut te bege­leiden en het dagelijks contact met hen te onderhouden. Het 9-koppige team werkt nauw samen om haar leden met raad en daad bij te staan, en dat doen we met prachtig zicht op de Schelde en de skyline van ‘t Stad.

Wat kan jij er leren?


 • Marketing Planning & Creatie

  We kunnen je een algemene planning als startpunt geven, waar jij je creatieve en digitale kennis op mag botvieren. Wetgeving en nieuws staat niet stil. Kort op de bal spelen en vaste informatiemomenten wisselen elkaar af.

 • Online Adverteren

  Zonder leden heeft AXXON slechts een fractie van de slagkracht die het beroep nodig heeft. We blijven constant mensen overtuigen om zich (opnieuw) bij ons aan te sluiten. Denk bijvoorbeeld eens aan de nieuwe lichting kinesitherapeuten die elk jaar van de schoolbanken komt. Hoor ik daar Facebook Business?

 • SEO

  Als enige beroepsvereniging in België is er weinig concurrentie. Toch kunnen we steeds een helpende hand gebruiken om ons naar die topplek in Google te krijgen. Hoe sneller mensen de correcte informatie die wij verschaffen terugvinden, hoe beter!

 • Analyse, Evaluatie en Continue Verbetering

  De basisparameters worden bijgehouden, maar iets vertelt ons dat jij er zo veel meer kan uithalen. We zijn ervan overtuigd dat je ons talloze nieuwe inzichten kan bijbrengen.

 • Email Marketing

  Bij de vernieuwing van het lidmaatschap schrijven we letterlijk héél onze database aan via mail. Jouw advies?

 • E-commerce

  Jazeker, AXXON heeft een webshop. Kinesitherapeuten kunnen vakliteratuur of praktijkbenodigdheden bij ons bestellen.

 • Customer Experience Strategie

  We zijn reeds bezig met de uitwerking van een betere websitebeleving voor onze leden. Ongetwijfeld kan jij ons nog dingen aanreiken die wij over het hoofd zien.

Wie zoekt Axxon?


We zoeken iemand met een frisse blik op alles wat digitaal is. Een vlotte pen is altijd mooi meegenomen, net zoals een woordje Frans kunnen spreken, al is dit zeker geen dealbreaker. ‘Droge’ materie verstaanbaar overbrengen naar het werkveld, een passie van jou zeg je? Welcome aboard achter de schermen van de kinesitherapie in België!

Interesse in dit duaal traject, maar nog niet ingeschreven? Ontdek dan meer over de volgende stappen of schrijf je meteen in voor de postgraduaat!

Vragen?

Stel ze aan Helena, communicatie coördinator bij Axxon


Helena D.Milonas


Concreet

1 student

Aantal plaatsen vrij: 1

Beatrijslaan 39, Linkeroever 2050 Antwerpen

Beroepsvereniging

Deel deze pagina