BAUNAT: Digital Native Diamond Jewellery Brand

Voeg afbeelding met dit formaat toe

Wie is Baunat?


BAUNAT is dé online referentie voor hoogwaardige diamanten en diamantjuwelen.

Opgericht in 2008 groeide deze Belgische start-up uit tot ‘s werelds best beoordeelde juwelier.

Het merk telt intussen 10 showrooms in verschillende Europese en Aziatische landen en heeft een internationaal klantenbestand dat het bereikt via haar twee e-commerce websites: www.bntdiamonds.com (investeringsdiamanten) en www.baunat.com (diamantjuwelen).

BAUNAT maakt al haar juwelen zelf door een combinatie van nieuwe technologieën (zoals 3D printing) en artisanaal handwerk van ervaren vakmensen en verkoopt deze rechtstreeks aan de eindklant.

Het BAUNAT hoofdkantoor is gelegen te Antwerpen, in het hart van de bruisende Diamantwijk waar je een team van warme, getalenteerde en enthousiaste collega’s zal treffen.

Image Image Image

Wat kan jij er leren?


 • Marketing Planning & Creatie

  Instagram stories, facebook posts, blogteksten, nieuwsbrieven,.. Vaste content calendar of niet, vernieuwende content is belangrijk. Heb jij een vlotte pen, durf je out of the box denken of ben je een krak in media planning? Onder begeleiding van onze social media manager, zal jij de content van de komende maanden voorzien volgens een door jou opgemaakt marketing plan.

 • Online Adverteren

  BAUNAT gebruikte verschillende tools om online te adverteren: google ads, facebook ads, instagram ads,.. Afhankelijk van de campagne zal je bestaande advertenties mogen analyseren, optimaliseren of met nieuwe tools experimenteren.

 • SEO

  Goede SEO kan enorm veel conversie opleveren, daarvoor moeten de juiste keywords gebruikt worden. BAUNAT heeft verschillende blogpagina’s die hier op inspelen, optimaliseer ze volgens de google algoritmes en maak van BAUNAT het nummer 1 zoekresultaat.

 • Omnichannel Retail

  Google my business, yelp, tripadvisor,.. Tegenwoordig wil iedereen up-to-date informatie, foto’s en openingsuren. Ook dit is marketing. Help onze linkbuilding te verbeteren door omnichannel aanwezig te zijn.

 • Analyse, Evaluatie en Continue Verbetering

  Meten is weten. Afhankelijk van jouw sterktes, hoort ook de analyse en evaluatie van een campagne tot je takenpakket. Leer trends verklaren en duiden, gebruik data om tot inzichten te komen en advies ter verbetering te geven door gebruik van google analytics of andere in app reports (instagram insights,..).

 • Email Marketing

  BAUNAT heeft een groot aantal abonnees dat maandelijks een nieuwsbrief ontvangt, maar er is veel meer mogelijk dan nieuwsbrieven alleen. Werk jij onze eerst drip campagne uit?

 • E-commerce

  Heb je interesse in het sales gedeelte van onze webshops? Laat dit dan tijdens je stage zeker weten, indien de mogelijkheid er is, betrekken we je graag bij onze klantencommunicatie of CMS/PIM tools.

Wie zoekt Baunat?


Als BAUNAT Marketing Stagiair(e) maak je deel uit van een enthousiast team met een passie voor digitale marketing, maar kom je ook in aanraking met het product en de productie ervan zodat je kan proeven van het echte leven als Digital Marketeer.

De ideale marketing stagiaire is leergierig, houdt wel van een uitdaging en kan zowel zelfstandig als in team werken. Idealiter is Nederlands je moedertaal en is je Engels van hoog niveau. Extra talen zoals Frans, Duits, Spaans, Japans of Chinees zijn een plus maar zeker geen vereiste.

Hetzelfde voor ervaring met Adobe software of andere foto- en videobewerkingsprogramma’s. Skills zijn belangrijk, maar ondergeschikt aan persoonlijkheid en attitude, want iemand met de juiste motivatie, kan eindeloos blijven groeien. Bij BAUNAT geloven we daarom ook in training on the job. Alle beginners welkom.

Vragen?

Stel ze aan Kim Wouters, Performance Manager bij Baunat


Kim Wouters


Concreet

Aantal gezochte studenten: 2

Aantal plaatsen vrij: 2

Schupstraat 21 bus 5 (Verdiep 2)
2018 Antwerpen
Belgie

Juwelen ontwerp en verkoop

Deel deze pagina