Boostways: Boost je online zichtbaarheid, Boost je business

Wie is Boostways?


Na bijna 10 jaar ervaring als Head Of Digital bij top-adverteerders als Proximus en L’oréal richtte Hannelore midden 2020 Boostways op om ondernemers te doen groeien. Hun te helpen hun dromen waar te maken. Een leven in vrijheid te geven. Om hun business te boosten.

Ondertussen is Boostways uitgegroeid tot een bedrijf met drie takken: Coaching, Consulting en onze Academy. Met een dynamisch en enthousiast team dat klaar staat om solopreneurs en KMO’s te helpen, adviseren en een shot onder hun kont te geven op vlak van digitale marketing, positionering, funnels....

Binnen Boostways hechten we een enorm belang aan toegangkelijkheid, persoonlijke feedback en bereikbaarheid. Wij zijn écht een sparringspartner voor ambitieuze ondernemers die hun bedrijf naar het volgende niveau willen tillen.

Bekijk hier een video waarin Hannelore zich voorstelt.

Boostways is momenteel nog een klein, dynamisch team.
Elize stapte in 2020 als eerste teamlid aan boord bij Boostways. Haar rol is tweeledig: support coach & head of consulting. Binnen Boostways is Elize gekend als Social Media Expert. Daarnaast is Elize onze funnel queen en begeleid ze klanten van start to finish in de uitwerking en implementatie van 360° marketingstrategieën. Tot slot is Elize support coach binnen Boost My Business: ze houdt de ondernemers die deelnemen aan onze trajecten accountable en geeft hen de nodige shot onder de kont. Elize begeleidt bovendien onze jobstudenten en stagiair(e)s. Je zal dus voornamelijk met haar in contact staan tijdens je werk-leer traject bij Boostways.

Verder zijn sinds kort ook Nina en Tinne aan de slag bij Boostways. Nina is de marketing manager en Graphic designer van Boostways. Zij staat in voor onze content marketing, nieuwe website, social media management en emailmarketing. Verder werkt ze op de lanceringen van onze nieuwe producten en trajecten.
Tinne aan de andere kant is onze administatieve duizendpoot. Zij zal jouw helpen met de administratieve kant van jouw onboarding bij Boostways.

Image

Wat kan jij er leren?


 • Marketing Planning & Creatie

  Bij Boostways helpen we ondernemers bij het uitbouwen van 360° marketingstrategieën via coaching, consulting en onze academy. Het bepalen van ideale klant, het uitbouwen van een aanbod én een juiste prijszetting. Verder begeleiden wij hen in het uitbouwen van een vruchtbare inkomstentrap en het uittekenen van een efficiënte customer journey. Dat linken we allemaal aan een sterk marketing- en communicatieplan. Als student ga jij team Boostways hierin bijstaan. Dit kan gaan van technisch implementeren van e-mail flows en het opzetten van Google Ads Campagnes tot het uitwerken van Social media posts en opmaken van presentatiemateriaal.

 • Online Adverteren

  Zowel voor Boostways als onze klanten werken we online advertenties uit op LinkedIn, Facebook, Instagram en Google Ads. Als student wordt je bij Boostways meegenomen in het uitwerken van advertentiestrategieën en kan je ons bijstaan in de opzet van de online advertenties.

 • SEO

  We hechten enorm veel belang aan SEO. We voeren regelmatig website audits uit voor onze klanten en daarin leggen we hen stap voor stap uit hoe ze hun SEO positie kunnen optimaliseren. Verder bevatten onze marktingplannen én coachingtrajecten de volledige uitleg voor zoekwoordenonderzoek en - optimalisatie. Als student zal je ons bijstaan in het uitvoeren van zoekwoordenonderzoek en indien mogelijk de technische implementatie ervan.

 • SEA

  Zie online adverteren.

 • Analyse, Evaluatie en Continue Verbetering

  Meten = weten. Bij Boostways hechten we enorm veel belang aan rapportage en analyse van campagnes, blogposts, social media content en advertenties. Zowel voor klantenwerk als voor Boostways zelf. Als student zal jij ons bijstaan bij de opmaak en analyse van die resultaten.

 • Email Marketing

  E-mail marketing is our thing! Opstellen van een e-mail marketingstrategie, lead magnet plan, data collection & verrijking, automatisatieflows, segmenten en e-mail contentplanning heeft geen geheimen voor ons. En die kennis en skills willen we jou leren bij Boostways. Je zal ons helpen met het opstellen van e-mail flows, de lay-out van individuele e-mails, copywriting….

 • Marketing automatisatie

  Automatisatie = key bij Boostways. Wij proberen zoveel mogelijk van onze marketing-processen te automatiseren. Funnels en automatisaties are in our DNA. Wij geloven dat funnels het verschil maken tussen een bedrijf en een bedrijf dat bouwt. Wij denken funnels en de daarbijhorende automatisaties uit, zodat ondernemers niet alleen bezoekers en volgers aantrekken, maar die ook omzetten naar klanten. Tijdens je tijd bij Boostways zal je kennismaken met onze processen en leren hoe je verschillende stappen binnen een marketingplan kan optimaliseren.

Wie zoekt Boostways?


Heb jij
- Kennis over digitale marketing?
- Talent om te schrijven en leuke blogposts te maken? 
- Zin om the ins en outs van adverteren te leren? 
- Goesting om bij te leren over automatisatieflows in e-mail marketing en social media advertising? 
- Zin om bij te leren van een échte expert in het vak? 
 
Ben jij 
- Een zelfstandige werker? 
- Flexibel? 
- Enthousiast en dynamisch? 
- Student marketing / communicatie / digitale marketing / journalistiek?

Interesse in dit duaal traject, maar nog niet ingeschreven? Ontdek dan meer over de volgende stappen of schrijf je meteen in voor de postgraduaat!

Vragen?

Stel ze aan Elize, Online Business & Digital Marketing Manager bij Boostways.


Elize Baron


Concreet

2 studenten

aantal plaatsen vrij: 1

Co-working De Hoorn Sluisstraat 79, 3000 Leuven

Consultancy

Deel deze pagina