Esign: Digital creatives – Online oplossingen op maat

Esign Gent
Voeg afbeelding met dit formaat toe

Wie is Esign?


Bij Esign vertalen we het verhaal van onze klanten naar de juiste online toepassing. Of het nu gaat om performante websites, resultaatgerichte webshops, technische webapplicaties, online marketing en marktplaatsen,...
We combineren een solide structuur altijd met stijlvol design.

Esign is meer dan een web agency, we zijn een creatieve partner. Wij denken constructief en innovatief mee met onze klanten. 

 

Wat kan jij er leren?


 • Marketing Planning & Creatie

  We versterken de digitale aanwezigheid van onze klanten met een ijzersterke online marketing.

 • Online Adverteren

  Het is belangrijk dat advertenties bij de juiste mensen terechtkomen. Help jij met het opzetten van SEA en Social media advertenties?

 • SEO

  Help jij ons digitaal team met de SEO optimalisaties van webpagina’s? Want een hoge ranking in de zoekresultaten levert simpelweg meer conversies op.

 • E-commerce

  Esign is één van de efficiëntste e-commerce experts in de Benelux. Wij bouwen webshops op maat in de omgeving die de klant verkiest: Shopify of ons eigen platform.

 • SEA

  Help jij mee om SEA campagnes op te zetten voor onze klanten?

 • Analyse, Evaluatie en Continue Verbetering

  Wij gebruiken tools als Datastudio om websiteverkeer, online advertenties en andere communicatiekanalen up-to-date te houden. In een overzichtelijk rapport geven wij onze klanten elke maand een verzameling van de handigste cijfers en inzichten.

 • Email Marketing

  Wij ontwerpen e-mail templates op maat, creëren bijpassend gerichte en innemende content en plannen je email campagnes op het juiste moment in.

 • Marketing Automatisatie

  Marketing automation helpt je communiceren op maat van je doelpubliek. Wij zetten het in voor onze klanten.

Wie zoekt Esign


Enter Esign en kom terecht in straf en bovenal wijs gezelschap. Show je kunnen bij waanzinnige projecten voor te gekke klanten en maak het verschil.

Wat bieden wij?
Een open en flexibele werkomgeving waar iedereen gelijk is. We tasten graag onze creatieve en technische grenzen af en investeren dus met veel plezier in jouw persoonlijke groei. Dat we ons team in de watten leggen, is misschien veel gezegd. Maar met bedrijfsfietsen, collectieve sportsessies, kantoorfruit, ontspannende afterwork apéro’s en een jaarlijks (uitgebreider) teambuilding weekend komen we toch aardig in de buurt. Laat van je horen en vertrek elke dag met goesting naar je stage.

 

Interesse in dit duaal traject, maar nog niet ingeschreven? Ontdek dan meer over de volgende stappen of schrijf je meteen in voor de postgraduaat!

Vragen?

Stel ze aan Tom Charle, Partner bij Esign.


Tom Charle x Esign

Tom Charle


Concreet

1 student

Aantal beschikbare plaatsen: volzet

Coupure Rechts 620 9000 Gent

Diensten

Deel deze pagina