Essentiel Antwerp: Modemerk

Image

Essentiel Antwerp begon als een basic T-shirtcollectie in 1999 en groeide uit tot een kleurrijke Ready-to-Wear-collectie voor mannen en vrouwen. Nu is het een succesvolle Belgische kledingslijn en willen ze het eerste commerciële modemerk worden dat wereldwijd succesvol is. 

Tegenwoordig staat Essentiel Antwerp voor verfrissende, onconventionele en luxueuze mode, bekend om zijn grafische of florale prints en trendy mixen van kleuren. Zowel de mannen- als vrouwencollecties zijn rijk, uniek en toegankelijk.

Ze zijn gepassioneerd in alles wat ze ondernemen. Hun ambitie is om een verschil te maken en worden gedreven door nieuwsgierigheid,. Hun integriteit zijn respectvol, menselijk en eerlijk met iedereen.

Wil jij de uitdaging aangaan. Dit is de ideale mogelijkheid om zowel jouw commerciële skills en digitale skills bij te schaven. Bij Essentiel Antwerp zit je zeker en vast niet stil. 


Winkel Essentiel

It's a match!

Deze twee Digital Natives met achtergrond Toegepaste Taalkunde en International Business Management versterken het Essentiel team voor het komende schooljaar!

Eline De Haas - altdoo

Axelle Vermue

“Na mijn zomerstage bij Essentiel Antwerp, wil ik me verder engageren op Digital Vlak”


Bart Delahaye - Essentiel

Bart Delahaye

“Een groot internationaal bedrijf waar mijn talenkennis van pas komt heeft mijn voorkeur”

Sylvie Verkinderen - Essentiel

Sylvie Verkinderen

Een Bachelor Product Development aangevuld met een Postgraduaat Digitale Marketing en Communicatie, wat een combo!

De digitale uitdaging van Essentiel Antwerp

Een overzicht van alle competenties tijdens het traject


 • E-commerce

  De webshop en cross-border commerce worden steeds belangrijker. Help jij mee aan de internationale expansie en de nieuwe ontwikkelingen?

 • Marketing planning en creatie

  Je helpt mee met het bedenken van creatieve marketingcampagnes om deze via de juiste sociale-media kanalen in te zetten. Om de juiste doelgroep te bereiken, kan content planning hierbij helpen. Haal alvast je copywriting skills en creativiteit naar boven!

 • Social media management

  Je helpt mee bij het beheren van de content op social media: Instagram, Facebook, Pinterest en YouTube. Hoe kan het merk de volgende shoot uitspelen op Instagram en Facebook? Of hoe kan Essentiel Antwerp een video content strategie opzetten voor YouTube en IG TV?

 • Online Adverteren

  Google, Facebook, Instagram, Native content…

 • Analyse, evaluatie & continue verbetering

  Meten is weten! Data interpreteren en inzichten verwerven is cruciaal om te weten of je de bepaalde targets/doelstellingen kan behalen.

 • Customer experience strategie

  Bij Essentiel Antwerp staat de klantbeleving centraal. Opzoek gaan naar manieren om de service te verbeteren en meedenken over strategieën om toegevoegde waarde te leveren aan de klant.

Concreet

2 Studenten

Arenbergstraat 21, 2000 Antwerpen

Fashion

Deel deze pagina