Indie group: Digital Agency

Indie group team

Indie group is een digital marketing agency in Kortrijk. Met méér dan 25 jaar ervaring op de teller zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen van online performance marketing strategieën, e-commerce, data analytics & dashboarden, website development etc. ... 

Als proactieve partner denken en werken ze samen mee met de klant om toegevoegde waarde te creeëren en hun online doelstellingen te realiseren. Daarnaast delen ze hun expertise en kennis door nieuwsbrieven, blogs, video's en evenementen te delen. 

Je komt terecht in een team van digitale experts die je helpen om je digitale talenten om te toveren tot expertise. Je leert alle facetten beheersen die nodig zijn om een succesvolle digitale marketingplan op te stellen. 

Je zal meewerken aan uitdagende projecten zoals Duvel, Colora, Baunat en nog véél meer. Je komt zeker geen digitale uitdaging tekort! 

Ben je leergierig en gepassioneerd door digitale marketing? Dan is Indie group de perfecte werkplek voor jou. 

 

Indie group Logo

It's a match!

Deze twee Digital Natives met achtergrond Internationaal Ondernemen en Bedrijfsmanagement versterken het Indie Group team voor het komende schooljaar!

Benoît De Jonghe - Indie group

Benoît De Jonghe

“2 jaar geleden leerde ik Digital Marketing Agencies kennen, ik vind het een zeer boeiende en leuke sector”


Henri Caesens - Indie Group

Henri Caesens

“Ik koos voor Indie Group, omdat de opdrachtomschrijving uitdagend klinkt.”


De digitale uitdaging van Indie group

Een overzicht van alle competenties tijdens het traject


 • Marketing planning en creatie

  Een succesvolle contentstrategie bedenken en uitvoeren. De resultaten opvolgen, meten en optimaliseren. Bij content creatie staat storytelling centraal. Een verhaal rond je product of merk maken

 • Search Engine optimization

  De juiste technische opbouw zoeken, zoekwoord-analyse, link-building etc. … staan hier centraal om hoog in de zoekmachines te scoren.

 • Email marketing

  E-mail blijft nog steeds een belangrijke vorm van één-op-één communicatie. Het integreren van een inschrijvingsmodule om e-mail campagnes op te zetten en beheren is hier belangrijk.

 • Ecommerce

  Formuleren van strategische en tactische aanbevelingen ter verbetering van de conversie voor de online shop. Het beheren van de webshop in Magento.

 • Online adverteren

  Advertentiecampagnes opzetten en beheren. Resultaten meten en optimaliseren. Affiliate marketing, remarketing en online marketingplaatsen zijn hier ook belangrijk.

 • Analyse, evaluatie en continue verbetering

  Om de bedrijfsdoelstellingen te halen is het belangrijk dat er tussentijdse analyses worden doorgevoerd. Deze tussentijdse analyses brengen nieuwe inzichten waardoor we de processen of campagnes continue kunnen verbeteren.

Concreet

2 Studenten

Engelse Wandeling 2 K18
8500 Kortrijk

Digital Marketing Agency

Deel deze pagina