Oce Bio: Green Division Omega Pharma

Voeg afbeelding met dit formaat toe

Wie is Oce Bio?


Oce Bio maakt deel uit van het Amerikaanse Perrigo. Oce Bio is de specialist bij uitstek in natuurlijke voedingssupplementen, biologische en natuurlijke voeding en natuurlijke cosmetica. Aangezien de focus bij Oce Bio op natuurlijkheid ligt worden ze
ook wel de ‘Green Division’ genoemd.

Oce Bio is actief in de Benelux en heeft zowel eigen merken (Fytostar, Bional, Kineslim, Cosmostar,…) als distributiemerken (Babybio, Herbatint, Salus, Grünwalder, …) in beheer.
Door de mix van verschillende merken kom je bij Oce Bio in aanraking met een uitgebreid aanbod aan activiteiten en challenges!

Bij Oce Bio kom je terecht in een jong en dynamisch marketing team waar je met je kennis en vaardigheden meewerkt aan de marketingplannen voor de verschillende merken. Je zal mee kunnen denken over de digitale strategie en deze vervolgens zelf mee
kunnen uitvoeren!

Wat kan jij er leren?


 • Marketing Planning & Creatie

  Samen met het marketingteam denk je mee over hoe we de verschillende merken het best in de markt zetten via de verschillende media kanalen. Elk merk is uniek en heeft een eigen doelgroep, creatief uit de hoek komen is dus de boodschap.

 • Online Adverteren

  Social Media? Online video? Native? Influencers? Alles is mogelijk zolang het maar binnen het merkenplan past. Je schrijft briefings voor online campagnes met duidelijke objectieven en KPI’s. Deze mag je vervolgens toelichten aan de media bureaus. Opvolgen van de campagnes en het delen van tussentijdse resultaten met het marketing team.

 • SEO

  Waar zijn onze consumenten naar op zoek? Je krijgt de kans om de SEO van de verschillende websites te optimaliseren en analyseert het resultaat hiervan.

 • SEA

  Hoe kan SEA bijdragen aan de groei van onze merken? Je denkt hier strategisch over na en zet google search campagnes op from scratch, optimaliseert waar nodig, analyseert en rapporteert de resultaten.

 • Analyse, Evaluatie en Continue Verbetering

  Resultaten analyseren, interpreteren en vervolgens presenteren maakt deel uit van jouw takenpakket! We zijn benieuw hoe jij onze digitale strategie kunt versterken en staan open voor jouw voorstellen!

 • Email Marketing

  Zelfstandige natuurwinkels en apotheken brengen we graag op de hoogte van ons volledig productportfolio. B2B emailing zal ook een deel zijn van jouw takenpakket. Je optimaliseert de huidige mailings en doet voorstellen voor nieuwe mailing campagnes.

 • E-commerce

  Een eigen webshop hebben we niet, maar we werken wel nauw samen met onze klanten zoals farmaline en newpharma op gebied van E-commerce.

 • Omnichannel retail

  Onze producten zijn zowel verkrijgbaar bij de zelfstandige natuurwinkel, de grotere parapharmacieketens en drogistrijen en online. Een grote diversiteit dus!

Wie zoekt Oce Bio?


We zijn op zoek een enthousiaste student die initiatief durft nemen. Je komt terecht in een dynamische omgeving waar veel ruimte is voor nieuwe idëen. Je takenpakket zal zeer gevarieerd zijn en kan aangepast worden naar je eigen voorkeuren en interesses.

Interesse in dit duaal traject, maar nog niet ingeschreven? Ontdek dan meer over de volgende stappen of schrijf je meteen in voor de postgraduaat!

Vragen?

Stel ze aan Camille Côme, Brand Manager bij Oce Bio.


Camille Côme


Concreet

1 student

Nieuwe Weg 1, 2070 Zwijndrecht

Pharma

Deel deze pagina