Veritas: Mode winkelketen

Image

Met méér dan 130 shops in België en Luxemburg is Veritas meer dan enkel een winkelketen. Bij Veritas beland je in een wereld vol met creatieve ideeën, accessoires, beenmode, juwelen, kleding, stoffen en workshops.

Met een bloeiende webshop en een verdere expansie in de toekomstplannen zijn ze opzoek naar enthousiaste creatievelingen om mee het team te ondersteunen.

Schrijf je graag blogartikels over de nieuwste fashion trends of laat je graag eens je fantasie aan het werk met leuke DIY's? Bij Veritas krijg je de kans om al je creativiteit de vrije loop te laten gaan. 

In de eerste periode zal je samenwerken in één van de Veritas winkelpunten (Mechelen, Leuven & Antwerpen) om het volledige omni-channel verhaal van dichtbij te ervaren. Daar help je mee met het verwerken van de bestellingen tot het inrichten van de etalage. De ideale mogelijkheid om jouw commerciële skills bij te schaven want bij Veritas zit je zeker niet stil. 

In de volgende periodes zal je op het hoofdkantoor in Kontich samen met verschillende afdelingen (IT, Sales, Research, Marketing, ...) ontdekken waar Digitale Marketing om draait en waar jouw interesses liggen.


Veritas Leysstraat Antwerpen

It's a match!

Deze twee Digital Natives versterken het Veritas team voor het komende schooljaar!

Kjenta Robert - Veritas

Kjenta Robert

“Afgestudeerd in Communicatie Management met specialisatie Public relations & grote interesse in social media strategy, event en PR”


Lauren De Ridder - Veritas

Lauren De Ridder

“Momenteel bezig met het uitrollen van een eigen Instagram-pagina over make-up”

De digitale uitdaging van Veritas

Een overzicht van alle competenties tijdens het traject


 • Ecommerce

  Met een bloeiende webshop is het belangrijk om deze continu up-to-date te houden. Het structureren van de online catalogus, catchy SEO webteksten schrijven of andere ontwikkelingen doorvoeren.

 • Marketing planning en creatie

  Je helpt mee met het bedenken van creatieve marketingcampagnes om deze via de juiste sociale media kanalen in te zetten. Om de juiste doelgroep te bereiken, kan content planning hierbij helpen. Haal alvast je copywriting skills en creativiteit naar boven!

 • Social media management

  Up-to-date houden van de sociale-media kanalen door een sociale media strategie uit te bouwen. Professioneel leren werken met Facebook, Google My Business, Instagram, LinkedIn én nog veel meer kanalen.

 • Analyse, evaluatie & continue verbetering

  Meten is weten! Data interpreteren en inzichten verwerven is cruciaal om te weten of je de bepaalde targets/doelstellingen kan behalen.

 • Customer experience strategie

  Bij Veritas staat de klantbeleving centraal. Opzoek gaan naar manieren om de service te verbeteren en meedenken over strategieën om toegevoegde waarde te leveren aan de klant.

 • Omni channel retail

  De retailsector staat voor grote uitdagingen. Het onderzoeken van de online en offline drijfveren van de klant om deze in te zetten als verschillende touchpoints is cruciaal om als retailer relevant te blijven.

 • Online adverteren

  Op welke zoekwoorden adverteert de concurrentie? Welke zoektermen geven de klanten in? Met een grondige key-word analyse geoptimaliseerd naar effectieve Google Adwords campagnes kan je gericht adverteren om de ideale klant te bereiken.

Concreet

3-4 studenten

3 locaties: Mechelen-Leuven-Antwerpen

Retail

Image

Deel deze pagina