Wool & Wire – Tapijtenmerk

Altdoo logo

Wie is Wool & Wire?


Wool & Wire is een start-up, opgericht in 2020. Ze zijn een tapijtspecialist die zich focust om moderne en luxe volle tapijten op maat in huiskamers in België en Nederland te leveren. En dit allemaal dankzij een 100% Belgische productie.

De kracht van Wool & Wire ligt in het feit dat ze volledig digitaal gestart zijn. Sinds kort hebben ze ook een showroom in Antwerpen (die trouwens indrukwekkend is) die beschikbaar is op afspraak. Offline en online gaat hand in hand.

Het bedrijf bevindt zich in het mid-tot-hoog segment binnen de interieurwereld. Hierdoor hebben ze een interessante marktpositie die ze kunnen uitspelen.

Wool & Wire staat nog voor heel wat uitdagingen. Zo zijn ze geleidelijk aan stappen aan het zitten naar internationale verkoop.  Jij zal mogen meedenken en bouwen om deze uitdagingen succesvol te maken.

Er zal een op maat plan voor je opgemaakt worden op basis van je interesses en ambities.

Heb jij zin om de digitale wereld te ontdekken en voor een meetbare impact te zorgen binnen een snelgroeiende start-up? Heb je goesting om te doen? Dan is Wool & Wire zeker en vast iets waar jij je welkom zal voelen.

Weetje: Fedor, coach van Altdoo en Duaal Digitaal is mede-eigenaar van Wool & Wire en coach tijdens je traject.Wat kan jij er leren?


 • Analyse evaluatie en continue verbetering

  "Meten is weten". Een quote die je dit jaar veel zal horen. Toch is het een feit. Dagelijks opvolgen van de cijfers zal ervoor zorgen dat je interessante inzichten krijgt en nog betere beslissingen kan maken.

 • Growth hacking en conversie optimalisatie

  Niets voelt zo goed als een wijziging doorvoeren met directe positieve gevolgen. Processen onderzoeken, experimenten opzetten om optimaal groei te behalen staan hier centraal.

 • Search Engine optimalisatie

  Welke zoektermen geven de klanten in? Wie zijn de concurrenten en welke zoekwoorden gebruiken ze? Het achterhalen van de beste SEO-strategieën en het meten en rapporteren van deze resultaten is hier belangrijk.

 • E-mail Marketing

  Wat gebeurt er nadat iemand zich inschrijft voor de nieuwsbrief? Hoe maak je een klant loyaal? Slimme marketing automatisaties zorgen voor langetermijn succes.

 • Marketing planning en creatie

  Content is key. Zeker in de interieurwereld. Inspireer de klanten met blogberichten, toffe foto's en reviews. Proef van je copywriting skills en schrijf klantcentrale teksten.

 • Online Adverteren

  Als nieuw merk draait Wool & Wire nog volledig op online advertenties. Vernieuwing en continue optimalisaties zal voor mooie groei zorgen.

 • Social media marketing

  Professioneel leren werken met Google My Business, Facebook, Instagram en LinkedIn door relevante content te publiceren op de juiste kanalen om de juiste doelgroep te bereiken.

 • E-commerce

  Wool & Wire is volledig digitaal. Conversie optimalisaties achterhalen en toepassen. De klatvriendelijkheid van de shop nog verbeteren is de uitdaging.

Interesse in dit duaal traject, maar nog niet ingeschreven? Ontdek dan meer over de volgende stappen of schrijf je meteen in voor de postgraduaat!

Wie zoekt altdoo?


Input your text here! The text element is intended for longform copy that could potentially include multiple paragraphs.

Vragen?

Stel ze aan Fedor, mede-eigenaar Wool & Wire.

Fedor Govaert - Wool & Wire

Fedor GovaertOf contacteer één van de alumni, die hun digitale skills perfectioneerde bij Wool & Wire. 

Maya Deprettere - Wool & Wire

Maya Deprettere

2023-2024

Karolien Heylen - Wool & Wire

Karolien Heylen

2023-2024

Klaartje De Kegel - Wool & Wire

Klaartje De Kegel

2022-2023

Fedor Govaert - Wool & Wire

Constantin de Buzzaccarini

2021-2022

Concreet


2 Studenten

Aantal plaatsen vrij: 2

Paardenmarkt 68, 2000 Antwerpen

Interieurwinkel

Deel deze pagina