Anna Pops – gedreven expert in kinderschoenadvies

Anna Pops - Aalst
Voeg afbeelding met dit formaat toe

Wie is Anna Pops?


Anna Pops bestaat sinds 2010 en hoort tot koplopers inzake multichannel verkoop van kinderschoenen waarbij advies centraal staat. Vanuit het principe ‘uw voeten zijn bij ons in
goede handen’ wordt aan de hand van een voetanalyse de correcte schoen per levensfase aangeboden.

Onze USP situeert zich in de levensfasen tussen rollen/kruipen
tot zelfstandig stappen. In concreto zijn dit de babies tot en met de kleuters, maar we hebben ook een ruim aanbod schoenen voor kinderen, tieners en dames.
Voor de ‘eerste stappers’ is kwalitatief schoeisel cruciaal in functie van de gezonde groeiontwikkel van zowel de voeten maar ze ook verzekeren van een correcte groeihouding om later voet-, knie- en rugklachten te vermijden.
Zowel offline (in onze winkel) als online staat deskundig advies centraal. Hiervoor gebruiken we diverse mediakanalen zoals website, sociale media, nieuwsbrieven, …. De inhoud brengen we over aan de hand van kennisclips, Stories en ook de ontwikkeling van een persoonlijke maathulp staat in de steigers.

Verhaal achter Anna Pops https://vimeo.com/232732094

Anna Pops is een enthousast en ambitieus team die bestaat uit een deel vaste medewerkers, freelancers en flexi-jobbers. Allen met een hart voor mode, liefde voor mensen en gedreven bezig met digitale communicatie.Anna Pops - Aalst

Wat kan jij er leren?


 • Marketing Planning & Creatie

  Eerst onder begeleiding en daarna zelfstandig een marketing plan opstellen voor diverse media kanalen (social media, nieuwsbrief, …), het verzamelen en maken van de content (tekst en visuals), deze inplannen, uitvoeren en opvolgen/bijsturen van de impact ervan. Creëren van Instagram Stories (foto’s, video’s en tekst) en mede-begeerder worden van de Insagram account. Mee bedenken van acties en evenementen, maken van ontwerpen in Canva en Photoshop, bestellen van drukwerk of ander merchandishing materiaal. Optimaliseren van de customers journey na aankoop van schoenen; ontwerp van opvolg e-mails.

 • Online Adverteren

  Wij maken binnenkort een grote switch naar Shopify. Eens dat gebeurd is, willen we graag experimenteren met online adverteren. Jouw hulp/kennis is hier zeker welkom.

 • Customer Experience Strategie

  Aan dan hand van offline winkelervaringen ga je onze klant leren kennen; wat is de reden waarom ze tot bij ons komen, welke vragen hebben ze, hoe kunnen we de stress wegnemen en hun totaal ontzorgen. Op basis van deze kennis analyseer je onze ‘dienst voor verkoop’, ‘onze verkoop’ en ‘dienst na verkoop’ en doet aanbevelingen.

 • Analyse, Evaluatie en Continue Verbetering

  Op basis van de rapportage tools zowel in FB, Instagram, Googla Analytics als MailChimp de impact van acties evalueren en aanbevelingen doen omtrent bijsturingen of verfijnen van succesvolle acties.

 • SEO

  Analyse van de zoekwoorden aan de hand van het uitvoeren van enquetes, zowel in de winkel als online.

 • Email Marketing

  Verzamelen en maken van inhoud (tekst, foto en video), maken van nieuwsbrieven in MailChimp en analyse van de impact.

 • E-commerce

  Om kwalitatieve content te kunnen maken dien je onze producten met hun eigenschappen te leren kennen. Dit doe je door praktisch mee te helpen op de winkelvloer maar ook door de producten online te plaatsen en in samenspraak hieromtrent waardevolle publiciteit te maken.

 • Omnichannel Retail

  Doordat je werkplaats in een winkel is, ga je zowel kennismaken met offline als online verkoop en op deze manier heel snel aanleren welke marketing doeltreffend is voor diverse doelgroepen.

Wie zoekt Anna Pops?


We zoeken een kick-ass marketingstudent die van alle markten thuis is!
Jij gaat toffe marketingplannen maken en uitvoeren, boeiende content creëren en onze social media laten rocken.
Je gaat de impact van je acties analyseren en originele ideeën bedenken voor acties en events.
Ontwerpen in Canva en Photoshop? No problemo! Ook regel je drukwerk en andere toffe merch.
Je leert onze klanten kennen en doet aanbevelingen om onze service nog beter te maken.
En hey, je wordt ook nog een pro in offline en online verkopen.
Sounds like a dream? Let's make this magic happen!

Interesse in dit duaal traject, maar nog niet ingeschreven? Ontdek dan meer over de volgende stappen of schrijf je meteen in voor de postgraduaat!

Vragen?

Stel ze aan Tina Daem, zaakvoerster en mentor bij Anna Pops.


Tina Daem


Concreet

1 student

Aantal beschikbare plaatsen: volzet

Eugeen Bosteelsstraat 10 9300 Aalst

Fashion

Deel deze pagina