Wat is duaal leren? 


Leer jij sneller door effectief zaken vast te pakken en uit te proberen? Kortweg, heb jij een hands on mentaliteit? Dan is duaal digitaal iets voor jou!

Samen met jouw werkplek stippelen wij een traject uit waarbij je zo veel mogelijk kan leren over relevante digitale topics. Dit door een wisselwerking van les en werkplekleren. Wat je ziet, ga je kunnen vastpakken en toepassen. Top toch?!

Naast de coaching van je werkplek zelf, staan de duaal digitaal coaches dag en nacht klaar. Zij zorgen ervoor dat jij meer dan klaar bent voor het werkleven.

Infodagen studenten

Kom naar één van onze infodagen op de campus
en maak kennis met de studenten die ons traject reeds doorlopen hebben.
- Zaterdag 22/04/2023
- Zaterdag 24/06/2023
- Zaterdag 09/09/2023

Ik schrijf mij in voor een infodag

Laat je overtuigenBekijk een eindpresentatie 


Op het einde van het academiejaar geven alle studenten een eindpresentatie voor een jury. Ze blikken terug op het traject die ze afgelegd hebben en vertellen over: 

 • Welke passies / skills ze ontdekt hebben.
 • Aan welke projecten ze hebben gewerkt.
 • Op welke digitale realisatie ze meest trots zijn.
 • Maar ook over hun persoonlijke overwinningen.

Benieuwd hoe Janne haar traject bij Mölnlycke verlopen is?
Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt de opname van haar eindpresentatie in je mailbox!

  What's in it for me?


  Image

  Leren van en tussen professionals


  Je soft skills ontwikkelen


  Groter en beter job aanbod


  Theorie toetsen aan de praktijk


  Digitale competenties verwerven


  Ontdekken wat je graag doet


  Samenwerken in een team


  Je netwerk uitbreiden


  Een boost voor je loopbaan


  Hoe gaat het in z'n werk?


  Eerst en vooral is het belangrijk dat jij je inschrijft voor het postgraduaat Digitale marketing en communicatie.
  Eenmaal ingeschreven bepaal jij de verdere koers.

  • Word je graag gematcht aan een werkplek uit de lijst? Dan helpen wij je graag.
  • Ga je liever zelf op zoek naar een werkplek, dat kan ook!

  Wij geven de garantie dat elke student:

  • Goede begeleiding krijgt op de werkplek
  • Kan werken op een locatie dichtbij je opgegeven voorkeur
  • Voldoende digitale competenties kan toepassen

  Bekijk welke optie jou het meeste ligt en laat ons weten wat je kiest. 

   

  Duaal digitaal

  • Inschrijven

   Eerst en vooral is het belangrijk dat jij je inschrijft voor de opleiding! Wanneer wij jouw inschrijving ontvangen gaan we van start. Schrijf je hier in!

  • Vragenlijst

   In dezelfde maand van je inschrijving krijg jij een vragenlijst van ons toegestuurd. Deze vul je in om een zicht te krijgen op de competenties die je graag wil verwerven/versterken.

  • Matching

   Op basis van deze vragenlijst gaan wij op zoek naar de beste match voor jou. Dat gebeurt in 2 fases. Eerst eind juli, nadien nog in september.

  • Match

   Eenmaal een match, bellen we jou persoonlijk op om deze bekend te maken. Op dat moment krijg je nog meer en gedetailleerde informatie van het verdere verloop.

  • Kennismakingsgesprek

   Na de bekendmaking is het jouw beurt! Wij stellen je voor aan hen via mail. Zorg dat je weet wat het bedrijf doet, geef aan wat je graag wil bijleren en communiceer jouw sterktes en zwaktes .

  • Match confirmatie

   Eenmaal er een match is maken we alles officieel. Voel je persoonlijk geen match? Geen probleem, contacteer duaal digitaal en leg uit wat jou tegenhoudt. Zo kunnen wij onzekerheden de deur uitwijzen en indien nodig een andere werkplek voorstellen.

  • Start academiejaar

   Op 25 september start jij met de opleiding. De eerste weken krijg je een stoomcursus van alle digitale basics. Zo kan jij zelfzeker naar je werkplek vertrekken.

  • Start duaal digitaal

   16 oktober geven we het startschot. Dit is jouw eerste dag als volwaardige medewerker! Geef een korte presentatie van wie je bent en wat je komt doen. Leg ook uit waar je aan wil werken. Dit doe je voor een klein groepje, zo zijn je directe collega's mee.

  Zelf zoeken


  • Inschrijven

   Eerst en vooral is het belangrijk dat jij je inschrijft voor de opleiding! Eenmaal ingeschreven gaat je zoektocht van start! Schrijf je hier in!

  • Werkplek zoeken

   Had/heb je een vakantiejob bij een leuk digitaal bedrijf of betoverde een gastdocent jou met wat hij/zij doet. Vraag hen om mee te stappen in het duaal digitaal verhaal. Post een bericht op LinkedIn, pols in je familiekring naar leuke voorstellen.

  • Matching

   Heb je een leuk bedrijf gevonden? Regel een afspraak en bespreek wat je graag wil leren, maar hoor ook zeker wat dat bedrijf jou kan aanbieden. Leg kort uit wat duaal digitaal is, welke formules er zijn en bekijk samen de duaal digitaal website.

  • Match

   Voel je dat de match goed zit en wil de werkplek graag deelnemen? Contacteer 1 van de duaal digitaal coaches. Zo kunnen wij op onze beurt contact leggen met jouw toekomstige werkplek.

  • Match confirmatie

   Na het gesprek tussen jouw werkplek en duaal digitaal krijg je een groen licht en kan jouw duaal leertraject beginnen. Spreek zeker nog eens af met de werkplek indien nodig om algemene zaken, zoals je contract laten tekenen verder te regelen.

  • Start academiejaar

   Op 25 september start jij met de opleiding. De eerste weken krijg je een stoomcursus van alle digitale basics. Zo kan jij zelfzeker naar je werkplek vertrekken.

  • Start duaal digitaal

   16 oktober geven we het startschot. Dit is jouw eerste dag als volwaardige medewerker! Geef een korte presentatie van wie je bent en wat je komt doen. Leg ook uit waar je aan wil werken. Dit doe je voor een klein groepje, zo zijn je directe collega's mee.

  kalender
  Image

  Werkplekken


  Benieuwd welke organisaties mee doen? Bekijk ze hier allemaal. 

  Digitale competenties


  Tijdens het werkplekleren krijg jij meerdere competenties onder de knie. Welke dit zijn, hangt af van wat jouw werkplek te bieden heeft. Klik door op de afbeelding & krijg meer informatie over de competenties. Bekijk hier alle digitale competenties. 

  Marketing planning & creatie - duaal digitaal

  Marketing Planning
  & Creatie

  online adverteren - duaal digitaal

  Online
  Adverteren

  SEO - duaal digitaal
  Search Engine Optimalisation
  Social media marketing - duaal digitaal

  Social Media Marketing


  Vragen?

  Laat het onze Duaal Digitaal coaches weten!

  Raphael Nolens

  Evelyn Devos


  Marie Demaerel -MMBSY

  Alexander De Geyter