eWings: e-commerce consultancy

Voeg afbeelding met dit formaat toe

Wie is eWings?


eWings is een e-commerce consultancy dat deel uitmaakt van de Cronos Groep, de grootste IT-groep in België. Zo kom je bij eWings terecht in een klein, hecht team met de voordelen van een groot IT-bedrijf.

Wij helpen organisaties bij online verkopen - zowel via zelfgebouwde Magento-webshops als via marktplaatsen zoals Bol.com en Amazon. We gaan ook breder dan dat en zijn zoveel mogelijk de e-commercepartner van onze klanten: zo ondersteunen we hen ook bij hun digitale marketing. We zijn e-commercepartner van grote bedrijven als IKEA en Vandemoortele Groep, maar ook van kleinere kmo’s. Een breed gamma aan zowel B2B- als B2C-klanten, waar je als werkplekstudent bij ons ook voor zal kunnen werken.

Bovendien is eWings in volle groei, in aantal werknemers en in hoe we ons aan de buitenwereld tonen. Daarom werken we ook hard aan onze eigen branding. Onze website, de nieuwsbrief, LinkedIn-posts, LinkedIn-advertenties, Google-advertenties
We zijn permanent aan het werk om onze online aanwezigheid te verbeteren. En ook hierbij zal je als werkplekstudent een grote rol krijgen.

Wat kan jij er leren?


 • Marketing Planning & Creatie

  eWings is recent gestart met een uitgebreider marketingplan. Zo is er net een nieuwsbrief opgericht, en wordt er regelmatig op LinkedIn gepost. Een contentstrategie en de uitvoering ervan komt hier zeker van pas. Een kei in motiverende teksten? Dan kan je een (groot) handje helpen bij het schrijven van de content.

 • Online Adverteren

  eWings startte dit jaar zelf met online adverteren. De kennis was er al, omdat eWings klanten helpt met digital marketing. Maar nu doet eWings dit dus ook voor het eigen bedrijf. Een gloednieuw project dus, waar jij zeker een rol in kan spelen.

 • SEO

  eWings hecht steeds meer belang aan SEO. De resultaten zijn goed, maar kunnen uiteraard altijd beter … Doe jij onze site nog hoger scoren door de juiste keywords te vinden en daarop in te spelen?

 • Customer Experience Strategie

  In 2021 en 2022 deed eWings een meting naar de klanttevredenheid.

 • SEA

  eWings begint in 2022 met eigen SEA. Ook hier zal je mee van in het begin aan het roer staan.

 • Analyse, Evaluatie en Continue Verbetering

  Een nieuwsbrief en LinkedIn-posts… dit willen we ook koppelen aan concrete resultaten. Brainstorm mee over de beste KPI’s en hoe we die opvolgen. Google Analytics is key voor opvolging van zowel onze site, als de webshops van onze klanten. Tot slot willen we in onze maandelijkse marketingmeeting een uitgebreid, maar efficiënt Google Data Studio-dashboard om alles in een oogopzicht te zien.

 • Email Marketing

  Denk je mee kritisch na over onze maandelijkse newsletter voor onze klanten en leads?

 • E-commerce

  Als e-commerce consultancy draait alles wat we voor klanten doen uiteraard rond e-commerce. Je kan hier volledige e-commerceprojecten van A tot Z mee opvolgen, je leert de populaire webshopsoftware Magento kennen, denkt mee na hoe we onze klanten beter doen verkopen op Bol.com en Amazon, en nog veel meer.

 • Marketing Automatisatie

  Denk mee na over onze marketing flows en identificeer waardevolle leads. Analyseer samen met ons de resultaten, en bekijk waar we kunnen bijsturen.

Wie zoekt eWings?


De ideale werkplekstudent voor eWings is iemand die niet bang is om uit zijn comfortzone te stappen. Je taken zullen hier namelijk heel breed zijn en vaak veranderen. Daardoor stap je ongetwijfeld een aantal keer uit je veilige bubbel. 🙂

Kennis van en/of interesse in de volgende onderwerpen?

 • SEO
 • SEA
 • E-commerce
 • Mailchimp
 • Webdesign
 • Wordpress
 • Contentcreatie

Dan is de kans groot dat er een ‘match’ zal zijn tussen ons. Bonuspunten als je de basis van HTML en CSS kent, of dit wilt leren.

Interesse in dit duaal traject, maar nog niet ingeschreven? Ontdek dan meer over de volgende stappen of schrijf je meteen in voor de postgraduaat!

Vragen?

Stel ze aan Mike, zaakvoerder bij eWings                                of aan Bart, E-commerceconsultant bij eWings.


Mike Boon


Bart Delahaye


Concreet

2 studenten

Aantal plaatsen vrij: 2

Prins Boudewijnlaan 24E, 2550 Kontich

E-commerce Consultancy

Deel deze pagina