Mölnlycke: Medische oplossingen

Voeg afbeelding met dit formaat toe

Wie is Mölnlycke?


Als wereldleider op vlak van medische oplossingen willen we de gezondheidszorg wereldwijd bevorderen. Wij streven ernaar om elke zorgverlener te voorzien van
oplossingen die de beste resultaten opleveren. Klanten in bijna 100 landen maken gebruik van onze oplossingen en in ruim 40 daarvan hebben we eigen vestigingen.

In de Benelux zijn we met 60 Mölnlycke-ambassadeurs. Ons kantoor bevindt zich in Antwerpen-Berchem, vlot bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Verbetering van prestaties in de gezondheidszorg door klantgerichtheid in vier business areas:

 • Oplossingen voor het operatiekwartier
 • Antiseptica
 • Operatiehandschoenen
 • Wondzorg

Jij zal het wondteam ondersteunen, waar we vastberaden zijn om patiënten, zorgverleners
en gezondheidssystemen te bevrijden van de last van wonden.

Image

Wat kan jij er leren?


 • Marketing Planning & Creatie

  Samen met Nella (Product Manager NL), Sandra (Product Manager BE) en Mare (Digital Marketing Specialist) stel je een marketingcommunicatieplan op voor de komende maanden. Naarmate een campagne meer vorm krijgt, stellen we samen een gedetailleerdere planning op per campagne die de rode draad vormt.

 • Online Adverteren

  Welke content geven we een extra duwtje via LinkedIn en/of Facebook? Welke advertenties lopen goed, welke kunnen beter? Kunnen we onze doelgroep via Instagram bereiken? Jij analyseert rapportages en geeft aanbevelingen.

 • SEO

  Onze productmerknamen zijn gekend, maar hoe kunnen we ook op basis van therapie vlot gevonden worden door onze doelgroep? Jij gaat op zoek naar onbrekende content die je daarna samen met collega’s creëert.

 • SEA

  Onze Google Ads focussen momenteel op therapieën. Hoe kunnen we onze advertenties beter targetten en verder optimaliseren? Welke displayadvertenties kunnen we blijvend laten lopen en hoe gaan we die targetten?

 • Analyse, Evaluatie en Continue Verbetering

  Een van de grote krachten van digitale marketing zit in de instant rapportering, waaruit we insights kunnen halen om continue te blijven verbeteren. Op regelmatige basis analyseer je cijfers en koppel je hier acties aan.

 • Email Marketing

  Wij creëren en verzenden emails naar onze database via Marketing Cloud. Je leert emails opstellen, verzenden naar de correcte database, cijfers analyseren en vervolgacties bespreken met collega’s.

 • E-commerce

  Onze producten zijn zichtbaar op Newpharma en Farmaline. Hoe kunnen we ons Mölnlycke groen nog meer in het oog laten springen?

 • Growth Hacking & Conversie Optimalisatie

  Momenteel draait Mare samen met een vijftal accountmanagers een automatiseringspilot op LinkedIn. Jij zal ondergedompeld worden in het project en helpen bij de ondersteuning van de accountmanagers.

Wie zoekt Mölnlycke?


 

Interesse in dit duaal traject, maar nog niet ingeschreven? Ontdek dan meer over de volgende stappen of schrijf je meteen in voor de postgraduaat!

Vragen?

Stel ze aan Mare Cattoor, Digital Marketing Specialist. 


Mare Cattoor


Concreet

2 studenten

Berchemstadionstraat 72 bus 2 2600 Berchem

Medical devices

Deel deze pagina