WineWise: Professionele wijnopleidingen met internationale certificatie

Voeg afbeelding met dit formaat toe

Wie is WineWise?


WineWise biedt wijn – spirit en sake opleidingen aan voor professionals met internationale certificatie van het Wine and Spirit Education Trust (WSET). Naast deze opleidingen hebben we ook een platform “WineWise LifeLong Learning” waar onze cursisten, graduates en alumni zich kunnen bijscholen om mee te blijven met de allernieuwste trends binnen de wijn en spirit wereld.

Bij WineWise kom je terecht bij een klein vast team en werken we samen met enthousiaste freelancers om ons digitaal platform up to date te houden en in de markt te zetten.

Wat kan jij er leren?


 • Marketing Planning & Creatie

  Samen met Sybille, de zaakvoerder van WineWise zet je een content planning op voor de komende maanden. Interessante blogs, social posts en het beeldmateriaal hierbij, zijn jouw verantwoordelijkheid maar je krijgt wel input van onze cursisten en van Sybille om deze content te creëeren. Je volgt de verschillende contentstrategieën op en stuurt deze bij om het bereik van WineWise te doen groeien.

 • Online Adverteren

  Experimenteer met online advertenties op LinkedIn, Instagram, Twitter en Facebook. Rapporteer aan de marketing manager waarom welke goed of minder goed presteren waardoor we betere keuzes kunnen maken naar de toekomst.

 • SEO

  WineWise heeft een nieuwe website, deze dient nog sterk geoptimaliseerd te worden. Identificeer ‘content gaps’ bij concurrenten en vind de relevante keywords die ervoor zorgen dat WineWise voor alle mogelijke prospecten eenvoudig vindbaar is.

 • Customer Experience Strategie

  Leer onze klanten kennen door hun tevredenheid te meten. Neem interviews af bij graduates om deze in onze social content te verwerken.

 • SEA

  Hoe zorg je ervoor dat WineWise in het oog springt bij het zoeken? Omschrijf WineWise en gebruik pakkende zinsconstructies om ons te doen opvallen bij een zoekactie.

 • Analyse, Evaluatie en Continue Verbetering

  Bij iedere campagne, blog, social post of advertentie is het belangrijk stil te staan bij de resultaten en hoe we deze in de toekomst kunnen verbeteren. Daar dit allemaal nieuw is voor WineWise zal jouw input belangrijk zijn.

 • Email Marketing

  Bepaal samen met Sybille de boodschap en de inhoud van de e-mail campagnes. Schrijf ze uit, maak zelf een originele banner en zet ze klaar in de marketing automation flow. Volg de resultaten op. We werken met Mailbleu (Active Campaign).

 • E-commerce

  Je volgt mee de verkoopscijfers van ons WineWise LifeLong Learning platform op. We werken hiervoor met Plug & Pay (IMU.NL)

Wie zoekt WineWise?


WineWise is een klein bedrijf, maar met internationale uitstraling. We zijn op zoek naar een enthousiaste en creatieve student die initiatief durft nemen, uiteraard met de nodige begeleiding.
WineWise zet momenteel sterk in op e-learning. Daarom zoeken we iemand met interesse in educatie.
Wijnkennis is geen must, maar gastronomische interesse is altijd een meerwaarde.

Je komt terecht in een dynamische omgeving waar veel ruimte is voor nieuwe ideeën. Je takenpakket zal in de eerste plaats het werken met onze tools zijn (Mailbleu/Active Campaign, IMU.nl, Canva en wordpress), maar kan aangepast worden naar je eigen voorkeuren en interesses. Te bespreken bij het intake gesprek.

Interesse in dit duaal traject, maar nog niet ingeschreven? Ontdek dan meer over de volgende stappen of schrijf je meteen in voor de postgraduaat!

Vragen?

Stel ze aan Sybille Troubleyn, zaakvoerder van WineWise.


Sybille Troubleyn


Concreet

1 student

Eglantierlaan 68, 2020 Antwerpen

Onderwijs

Deel deze pagina