X-Treme Creations: opblaasbare reclame op maat

Wie is X-Treme Creations?


NOWJOBS x duaal digitaal

X-Treme Creations is al sinds 1994 (volgend jaar 30 jaar bestaan) de aanspreekpartner voor het ontwerpen, produceren en uitvoeren van opblaasbare reclame op maat. Onze klanten zijn reclamebureaus, festivalorganisatoren, artiesten, event organisatoren, merken, e.d. Wij zijn graag raadgevend creatief voor onze nationale en internationale klanten in de reclamebureau, sport -en cultuurwereld en denken in inflatable oplossingen en niet in problemen.

Je komt terecht in een klein team (bedrijf niet groter als 10 personen) met een hele fijne werksfeer!

Wat kan je er leren?


 • Online Adverteren

  Adverteren op google en social media zijn zaken die jij kan opnemen. Zeker naar aanleiding van ons 30-jarig bestaan en het nieuwe boek van Suyin.

 • Social media marketing

  Facebook, Instagram, Linkedin laten groeien. Eventueel bedenken hoe we een tiktok account kunnen aanmaken voor X-Treme en welke content we hierop kunnen zetten. Er is ook een Pinterest account, maar wordt niet veel mee gedaan. Het kan zeker interessant zijn om dit terug op te pikken.

 • Marketing automation

  Een marketing werking/flow bedenken voor X-Treme en eventueel Suyin.

 • Marketing Planning en Creatie

  X-Treme bestaat in april 2024 30 jaar en hiervoor is een marketing plan, inclusief uitvoering nodig. Daarnaast is er ook digitale marketing nodig voor een nieuw boek van Suyin Aerts dat in februari 2024 uitkomt. Suyin Aerts is een professioneel moderator, host, keynotespreker, auteur en werkt ook in de media. Hiervoor kan je ook mogelijks podcasts, video setting etc creƫren.

 • Analyse, Evaluatie en Continue Verbetering

  Bij iedere social media post, blog, advertentie kan het van belang zijn om te kijken wat de resultaten zijn en hoe of waar we het kunnen verbeteren. Google analytics analyses maken van de website.

Wie zoekt X-Treme Creations?


 • Een zelfstandige werker
 • Creatieve persoon
 • Iemand met een goede kennis van digitale marketing en communicatie
 • Goede kennis van NL & ENG
 • Ondernemende persoon

Interesse in dit duaal traject, maar nog niet ingeschreven? Ontdek dan meer over de volgende stappen of schrijf je meteen in voor de postgraduaat!

Wie zoekt x?


Vragen?

Stel ze aan Maria-Laura, AIRdresser bij X-Treme.


Maria-Laura Devos, X-Treme

Maria-Laura Devos

Concreet


1 student

Aantal beschikbare plaatsen: volzet

Frans Smoldersstraat 30B 1932 Zaventem

B2B

Deel deze pagina