duaal digitaal Update - altdoo

Update 26 Augustus 2020

Matching op volle toeren

De matching draait op volle toeren! Momenteel zijn er 12 studenten met een bevestigde match. Zo versterken Gauthier en Margaux het Proximus team. Axelle leert meer over e-commerce bij Bel&Bo. Mayoly verwelkomt Alexandra en Famke gaat aan de slag bij KAAI bags.

Karen leert meer over webteksten bij MMBSY. Lisa start op 19 oktober bij Essentiel Antwerp en Ianthe versterkt het Veritas team. Laura helpt GB Foods het komende jaar.

Enkele belangrijke data

Op 21 september starten de studenten met de opleiding. De eerste 4 weken dompelen we hen onder in de digitale basics. Op 19 oktober staan de studenten klaar om er samen met de werkplekken in te vliegen

Een goede planning is alles. Hier vind je een overzicht tussen les en werkplek leren. Ook staat er een gedetailleerd uurrooster online, handig om les en werkplek leren op elkaar af te stemmen

Geel: periodes waarin studenten les volgen 
Blauw: periodes aanwezig op de werkplek

Opleidingen

Werkplekken met de formule digital starter of digital experienced mogen 16 lessen volgen uit het curriculum. Plan in welke je wil bijwonen met behulp van het lesrooster.  

Hoeveel opleidingen er effectief fysiek doorgaan zijn we aan het bekijken. Ter vervanging nemen we de lessen op en stellen we ze online beschikbaar. Meer info over het platform en de inlog procedure komt er in september.

Google Digitaal Atelier

Dit jaar werkt ESHAL Management School samen met het Google Digitaal Atelier in Brussel. Door COVID-19 besliste Google om de workshops online te geven tot eind oktober.

Het online programma:

Digitaal Atelier Google - Overzicht lessen in samenwerking met EMS

De volgende stappen

Toegang tot verschillende digitale tools is belangrijk. Alleen zo kunnen we alle studenten een vlotte start garanderen. 

Tot welke tools geef je best toegang?

  • Google Analytics
  • Mailchimp of andere mailing tools
  • Website
  • Google Ads account
  • FB-Business manager
  • … andere tools waar de studenten veel mee gaan werken

Welcome to the club

We bereikten de finale kaap van 50 studenten! Zo vergezellen Evelien, Annabelle, Nina, Noortje, Eefje, Charlotte, Alexander, Axelle, Laura, Cato, Willy, Morgane, SelinShaïnaEmma, Justine, Siemen, Sara, Judith, Sharon, Nina, Niel, Mathieu en Julie  de duaal digitaal club. 🚀

OPI en Comforthome zijn nieuwe werkplekken. Zij zoeken enthousiaste studenten om hun team te versterken.