update

Eerste update voor het nieuwe academiejaar 2023-2024

Hier is ie dan! De eerste duaal digitaal nieuwsupdate voor het nieuwe academiejaar 2023-2024. 

Wie is reeds aan boord?


Het is vakantie maar de studenten zitten niet stil. Momenteel zijn er 7 inschrijvingen. Maak kennis met LouiseCoralineEvelienFemkeJasmienFien en Lauren!

We mogen ook al enkele nieuwe werkplekken verwelkomen:
ClicktrustVandemoorteleInvestSuiteDeloitte Legalde Cursist en Aquafin.
Stay tuned, want er komen er nog bij!

Er staan momenteel 51 werkplekken online. Elk met een unieke missie en wij zijn ervan overtuigd dat de studenten hier veel kunnen leren!


Spreek je eigen netwerk aan


Laat jullie netwerk weten dat je deelneemt aan duaal digitaal en op zoek bent naar een student. Zo vergroot je de kans om een student te vinden met het juiste profiel. Bekijk het voorbeeld van Beroepsfotografen.be 

Studenten, spreek afgestudeerde vrienden aan en overtuig hen van de voordelen van dit postgraduaat! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. 🥳

Matching


🎓 De 7 studenten kregen deze week onze vragenlijst. Alle studenten die de vragenlijst invullen, worden begin volgende week gecontacteerd door coach Evelyn. Zij stelt een aantal bedrijven voor waarmee wij een mogelijke match zien. Jij geeft aan of dit voorstel interessant is. Bij groen licht brengen we jou in contact met de werkplek, waarna een kennismakingsgesprek volgt. 

🏢 Heb je als werkplek tegen eind volgende week nog niets gehoord? Dan is er momenteel nog geen match. Maar, niet getreurd! Bij nieuwe inschrijvingen en ingevulde vragenlijsten zoeken we een match voor jouw bedrijf.

Blijf op de hoogte


Vergeet duaal digitaal zeker niet te volgen op LinkedIn. Wekelijks zetten we een aantal (nieuwe) werkplekken tentoon op ons digitaal podium!

Word ook lid van de Netwerk groep. Daar kunnen jullie zelf dingen posten.
Tips, weetjes, maar ook vacatures zie je daar vaak verschijnen!


Warme groeten vanwege het duaal digitaal team!