Mogen we zelf een werkplek aanleveren?

Ja, natuurlijk mag dat!

Deed jij vakantiewerk bij een leuk bedrijf of ken je een werkgever die nog op zoek is naar een duaal student. Ga er dan voor! Jij neemt de touwtjes in handen en contacteert wie nodig. Hou er wel rekening mee dat jij hierbij het voortouw neemt. Wat willen we hiermee bedoelen?

 • Je plant zelfstandig je kennismakingsgesprek in,
 • Je stelt kritische vragen,
 • Je tast naar de interesse van de organisatie en laat hen de duaal digitaal formules zien.

Om je hierin wat richting te geven ontwikkelden we een werkflow. Jij kiest natuurlijk zelf of deze werkflow geschikt is voor jou. Benieuwd naar de ander optie? Bekijk deze hier.

Werkflow

 • Inschrijven

  Eerst en vooral is het belangrijk dat jij je inschrijft voor de opleiding! Eenmaal ingeschreven kan je zoektocht van start gaan! Schrijf je hier in!

 • Werkplek zoeken

  Had je een vakantiejob bij een leuk digitaal bedrijf of betoverde een gastdocent jou met wat hij/zij doet. Vraag hen om mee te stappen in het duaal digitaal verhaal. Post een bericht op LinkedIn, pols in je familiekring naar leuke voorstellen.

 • Matching

  Leuk bedrijf gevonden? Regel een afspraak en bespreek wat je graag wil leren, maar hoor ook zeker wat dat bedrijf jou kan aanbieden. Leg kort uit wat duaal digitaal is en bekijk samen de duaal digitaal website.

 • Match

  Voel je dat de match goed zit en wil de werkplek graag deelnemen? Contacteer 1 van de duaal digitaal coaches. Zo kunnen wij op onze beurt concact leggen met jouw toekomstige werkplek.

 • Match confirmatie

  Na het gesprek tussen jouw werkplek en duaal digitaal krijg je een groen licht en kan jou duaal leertraject beginnen. Spreek zeker nog eens af met de werkplek indien nodig om algemene zaken, zoals je contract laten tekenen verder te regelen.

 • Start academiejaar

  Op 20 september start jij met de opleiding. De eerste weken krijg je een stoomcursus van alle digitale basics, zodat jij zelfzeker naar je werkplek kan vertrekken.

 • Start duaal digitaal

  18 oktober geven we het startschot. Dit is jouw eerste dag als volwaardige medewerker! Geef een korte presentatie van wie je bent, wat je komt doen en waar je aan wil werken voor een klein groepje. Zo is iedereen mee.

Vragen?

Stel ze aan 1 van de duaal digitaal coaches

Niky Patyn duaal digitaal coach

Niky Patyn

Digitaal expert dat studenten helpt excelleren op digitaal vlak

Joyce De Smit Duaal digitaal coach

Joyce De Smit

Duaal digitaal coach met pedagogische achtergrond in combinatie met marketing

Eline de Haas duaal digitaal coach

Eline de Haas

Duaal digitaal coach die jou helpt met het optimaliseren van websites

Raphael Nolens - duaal digitaal coach

Raphael Nolens

Oprichter en creatieve brains achter duaal digitaal


Fedor Govaert duaal digitaal coach

Fedor Govaert

Digital marketeer met een zin voor ondernemen