Built For Endurance – Welzijn voor bedrijven

Voeg afbeelding met dit formaat toe

Wie is Built For Endurance?


Built For Endurance is een startup die opgericht is door Lieven Van Linden. Vanuit zijn consultancy achtergrond en passie voor high performance en welzijn is Built For Endurance opgericht. Samen met Steven is hij managing partner van het bedrijf.

We ondersteunen bedrijven in het opzetten van een geïntegreerd welzijnsbeleid waarbij we werken met 3 principes: data gedreven, duurzame gedragsverandering en holistische aanpak.

Via op maat uitgewerkte trajecten en een netwerk aan welzijnscoaches zetten we ons in om op een duurzame wijze zowel mens als organisatie gezonder te maken.

Image

Wat kan jij er leren?


 • Marketing Planning & Creatie

  Stel een marketingplan op voor het komende jaar. Dit omvat onze nieuwsbrief, posts op LinkedIn, Google Ads, etc. Een contentstrategie en de uitvoering ervan komt hier zeker aan bod!

 • Online Adverteren

  Gezien we B2B werken is Linkedin het belangrijkste kanaal voor ons. Jij kan online advertenties uitwerken, ter promotie van één van onze leiderschapsexpedities. Welke advertenties lopen goed, welke kunnen beter? Jij analyseert rapportages en geeft aanbevelingen.

 • SEO

  Optimalisatie van onze website. Doe jij onze site nog hoger scoren door de juiste keywords te vinden en daarop in te spelen?

 • Email Marketing

  Hier liggen zeker nog opportuniteiten voor ons. Help jij bij het bedenken en opzetten van email marketing campagnes? Het uitwerken van email sequenties, een nieuwsbrief layout en een content plan?

 • Analyse, Evaluatie en Continue Verbetering

  Opvolgen van responserate van onze social media posts en optimaliseren van copy, frequentie van posts, foto,... Op regelmatige basis analyseer je cijfers en koppel je hier acties aan.

 • Growth Hacking & Conversie Optimalisatie

  Gebruik van growth hacking technieken om conversie via verschillende kanalen te optimaliseren.

Wie zoekt Built For Endurance?


Interesse in dit duaal traject, maar nog niet ingeschreven? Ontdek dan meer over de volgende stappen of schrijf je meteen in voor de postgraduaat!

Vragen?

Stel ze aan Lieven, founder bij Built For Endurance
of neem contact op met Viktor, die er zijn stage deed. 


Lieven Van Linden


Viktor Keeris x Built For Endurance

Viktor Keeris

2023-2024


Concreet

1 student

Beschikbare plaatsen: 1

Coworking Bolwerk Vestinglaan 55 2650 Edegem

Welzijn

Deel deze pagina