Cake: de banking app die opbrengt

Voeg afbeelding met dit formaat toe

Wie is Cake?


Cake is een onafhankelijke banking app. 

De gratis banking app werd begin 2020 gelanceerd. 

Cake wil de bankrekeningen van zijn gebruikers weer laten opbrengen door het geven van automatische cashbacks op aankopen. Daarnaast analyseert ze ook financiële data om gebruikers te helpen hun financiën beter te begrijpen, onder controle te houden en te verbeteren. Cake deelt ook zijn opbrengsten met zijn gebruikers.

Voor bedrijven is Cake een marketing platform dat dankzij de geanonimiseerde verwerking van het aankoopgedrag van zijn gebruikers unieke mogelijkheden biedt om (potentiële) klanten te bereiken met promoties en om accurate en realtime inzichten en statistieken over hun markt, concurrenten en klantensegmenten te verwerven. 

Voor banken biedt Cake white-labeled oplossingen om cashbacks te integreren in bestaande banking apps (zoals bijvoorbeeld in de Argenta app). 

Cake werd begin 2019 opgericht door techondernemer Davy Kestens samen met 5 ervaren co-founders. De start-up kreeg op 9 juli 2019 een vergunning van de Nationale Bank van België (NBB) en stelt intussen meer dan 25 mensen tewerk. Lees hier alles over onze bedrijfswaarden.

Je komt terecht in het marketing team waar je samen met Sophie en Jelle actief zal meedraaien in alle B2C marketing, maar ook zal kunnen proeven van B2B.Image

Wat kan jij er leren?


 • Marketing Planning & Creatie

  Samen met Sophie en Jelle werk je aan de planning voor de komende maanden en waak je mee over de uitvoering ervan. Je houdt opportuniteiten in de gaten en doet suggesties om de planning flexibel bij te sturen als er verbetering mogelijk is.

 • Online Adverteren

  We hebben een always on digitale campagne strategie om continu nieuwe app gebruikers aan te trekken in België. En vanaf dit najaar ook in Nederland. We doen dit samen met ons digitaal agency Wuzzon. Jij zal het verloop hiervan mee opvolgen en continu mee zoeken naar manieren om de campagne te verbeteren.

 • SEO

  We hebben een always on digitale campagne strategie om continu nieuwe app gebruikers aan te trekken in België. En vanaf dit najaar ook in Nederland. We doen dit samen met ons digitaal agency Wuzzon. Jij zal het verloop hiervan mee opvolgen en continu mee zoeken naar manieren om de campagne te verbeteren.

 • Customer Experience Strategie

  Dit is het terrein van Jelle, onze User Engagement Marketeer. Hij staat in voor het customer engagement: van het over de streep trekken van potentiële gebruikers tot het continu creëren van excitement bij bestaande gebruikers. De strategie hiervan staat nog in zijn kinderschoenen en we kijken er naar uit om dit samen met jou te gaan uitbouwen.

 • SEA

  Je zorgt er mee voor dat Cake in het oog springt bij het zoeken. En dit zowel voor consumenten app, als voor onze oplossingen voor bedrijven en banken.

 • Analyse, Evaluatie en Continue Verbetering

  Bij iedere campagne, blogpost, mailing, social post of advertentie is het belangrijk stil te staan bij de resultaten en hoe we deze in de toekomst kunnen verbeteren.

 • Email Marketing

  Vanaf augustus laten we mailchimp voor wat het is en integreren we de email marketing volledig in Braze. Samen zullen we bepalen welke rol en inhoud e-mailmarketing binnen de customer experience zal hebben. https://www.braze.com

 • Marketing Automatisatie

  Vanaf augustus schakelen gaan wij werken met Braze, een customer engagement platform. Samen met ons zal je de mogelijkheden van dit platform kunnen ontdekken.

 • Growth Hacking & Conversie Optimalisatie

  We zijn continu op zoek naar out of the box manieren om ons aantal gebruikers te laten groeien.

Wie zoekt Cake?


Cake zoekt naar studenten die houden van zelfstandig werken maar toch een duidelijk kader krijgen. Analytisch, kunnen interpreteren, inzichten en grafieken omzetten in dashboards en hier ook conclusies uit durven trekken.
Om wat meer inzicht te krijgen in de profielen die ze voor aanwerving zoeken, kijk zeker eens op hun jobpagina. Wil je meer weten over het team dat er al werkt? Klik hier.

Vragen?

Stel ze aan Sophie Docx, mentor bij Cake


Sophie Docx


Concreet

Cake heeft geen kantoor. Alle werknemers kiezen zelf waar ze werken. Dat kan thuis zijn, in een co-working space, een campervan of ergens in het buitenland. Of een combinatie van dat alles!

Aantal plaatsen vrij: 1

Geen kantoor

Marketing / sales in banksector

Deel deze pagina