Coprimmo: Vastgoedmakelaar

Coprimmo
Coprimmo

Coprimmo is een vastgoedmakelaarsbureau in Antwerpen. Ze hebben een ruim aanbod aan woningen, appartementen, opbrengsteigendommen en handelspanden te koop en te huur.

Coprimmo houdt regelmatig open-kijkdagen, wat natuurlijk ook duidelijk gecommuniceerd moet worden naar potentiële huizenjagers!

Ben jij iemand met een vlotte pen maar ook een vlotte babbel. Heb je een beetje kennis over de vastgoedsector? Dan is Coprimmo de perfecte stageplaats voor jou!

Coprimmo

It's a match!

Deze Digital Native versterkt het Coprimmo team voor het komende schooljaar!

Sophe Jacobs - Coprimmo

Sophie Jabos

Een master Communciatie en Media aangevuld met een Postgraduaat Digitale Marketing en communicatie, de perfecte combo!


De digitale uitdaging van Coprimmo

Een overzicht van alle competenties tijdens het traject


 • Marketing planning en creatie

  De juiste boodschap op het juiste moment aan de juiste doelgroep. Schrijven van overtuigende teksten en deze content aanpassen naargelang de verschillende publicatiekanalen is belangrijk om optimaal bereik te halen.

 • Online Adverteren

  Online adverteren is onmisbaar om jouw marketingdoelstellingen te halen. Optimale conversies en het behalen van de doelstellingen staan centraal. Continue verbetering van de advertenties zal hier belangrijk zijn.

 • Social media marketing

  Sociale media blijven belangrijk. Je moet niet overal aanwezig zijn. De doelgroep identificeren en hiermee communiceren via diverse kanalen komt hier aan bod.

 • E-mailmarketing

  E-mail is nog steeds een belangrijk medium in de hedendaagse digitale marketing. Personalisatie en automatisatie hierbij toepassen kan een belangrijke strategie zijn.

 • Search Engine optimalisatie

  Optimaliseren van SEO doeleinden: keyword research, inbound-links

 • Analyse, evaluatie & continue verbetering

  Meten is weten! Data interpreteren en inzichten verwerven is cruciaal om te weten of je de bepaalde targets/doelstellingen kan behalen.

Concreet

1 student

Fruithoflaan 1, 2600 Antwerpen

Vastgoedmakelaar

Deel deze pagina