Mölnlycke: Medische oplossingen

Voeg afbeelding met dit formaat toe

Wie is Mölnlycke?


Mölnlycke is een vooruitstrevend, mensgericht MedTech-bedrijf dat innovatieve oplossingen biedt voor gezondheidszorg. Wij streven ernaar om elke zorgverlener te voorzien van oplossingen die de beste resultaten opleveren. Ziekenhuizen, zorgverleners en patiënten in meer dan 100 landen wereldwijd vertrouwen op onze producten en oplossingen.

In de Benelux zijn we met 60 Mölnlycke-ambassadeurs. Ons kantoor bevindt zich in Antwerpen-Berchem, vlot bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Verbetering van prestaties in de gezondheidszorg door klantgerichtheid in vier business areas:

 • Oplossingen voor het operatiekwartier: een ecosysteem creëren van oplossingen en diensten die zorgen voor een efficiënt proces in de operatiekamer.
 • Antiseptica: Infecties voorkomen tijdens het volledige traject van de patiënt.
 • Operatiehandschoenen: Innovatieve en duurzame oplossingen ontwikkelen om handen op hun best te laten presteren.
 • Wondzorg: Innovatieve en intuïtieve oplossingen ontwikkelen voor preventie, een snellere genezing en een betere levenskwaliteit.

Jij zal het wondteam ondersteunen, waar we vastberaden zijn om patiënten, zorgverleners en gezondheidssystemen te bevrijden van de last van wonden.

Image

Wat kan jij er leren?


 • Marketing Planning & Creatie

  Samen met Sandra (Product Manager) en Janne (Sales & Marketing Coordinator) stel je een marketingcommunicatieplan op voor de komende maanden. Naarmate een campagne meer vorm krijgt, stellen we samen een gedetailleerdere planning op per campagne die de rode draad vormt.

 • Online Adverteren

  Welke content geven we een extra duwtje via LinkedIn en/of Facebook? Welke advertenties lopen goed, welke kunnen beter? Kunnen we onze doelgroep via Instagram bereiken? Jij analyseert rapportages en geeft aanbevelingen. Daarnaast focussen onze Google Ads momenteel op therapieën. Hoe kunnen we onze advertenties beter targetten en verder optimaliseren? Welke displayadvertenties kunnen we blijvend laten lopen en hoe gaan we die targetten?

 • SEO

  Onze productmerknamen zijn gekend, maar hoe kunnen we ook op basis van therapie vlot gevonden worden door onze doelgroep? Jij voert een SEO onderzoek uit en optimaliseert de content op basis van jouw bevindingen en gaat op zoek naar ontbrekende content die je daarna samen met collega’s creëert.

 • SEA

  Onze Google Ads focussen momenteel op therapieën. Hoe kunnen we onze advertenties beter targetten en verder optimaliseren? Welke displayadvertenties kunnen we blijvend laten lopen en hoe gaan we die targetten?

 • Analyse, Evaluatie en Continue Verbetering

  Een van de grote krachten van digitale marketing zit in de instant rapportering, waaruit we insights kunnen halen om continue te blijven verbeteren. Op regelmatige basis analyseer je cijfers en koppel je hier acties aan.

 • Email Marketing

  Wij creëren en verzenden emails naar onze database via Marketing Cloud. Je leert emails opstellen, verzenden naar de correcte database, cijfers analyseren en vervolgacties bespreken met collega’s.

 • Social Media Marketing

  Je zet samen met collega’s een social media strategie op en boost onze online kanalen op een organische manier met interessante content.

Wie zoekt Mölnlycke?


 

Interesse in dit duaal traject, maar nog niet ingeschreven? Ontdek dan meer over de volgende stappen of schrijf je meteen in voor de postgraduaat!

Vragen?

Stel ze aan Janne Joillet, zij deed er in 2022-2023 haar stage
en is nu Sales & Marketing Coördinator bij Mölnlycke. 


Janne Joillet - Mölnlycke

Janne Joillet


Concreet

1 student

Berchemstadionstraat 72 bus 2 2600 Berchem

Medical devices

Deel deze pagina