Veritas: Mode winkelketen

VERITAS
Veritas

Wie is Veritas?


Met méér dan 120 shops in België en Luxemburg is Veritas meer dan enkel een winkelketen. Bij Veritas beland je in een wereld vol met creatieve ideeën, accessoires, beenmode, juwelen, kleding, stoffen en workshops.

Met een bloeiende webshop en een verdere expansie in de toekomst zijn ze opzoek naar enthousiaste creatievelingen om mee het team te ondersteunen.

Klantgerichtheid is hun stokpaardje en aangezien ze een echte retailer in hart en nieren zijn, ga je bij Veritas leren hoe snel het allemaal kan gaan!

Wil je dus eens proeven van het leven achter de schermen bij een grote retailer, dan ben je bij Veritas aan het juiste adres!


Veritas Leysstraat Antwerpen

Wat kan jij er leren?


 • Ecommerce

  Je draait mee in het webteam en ontdekt wat het is om een grote webshop te onderhouden.

 • Customer experience strategie

  Bij Veritas staat de klantbeleving centraal. Op zoek gaan naar manieren om de service te verbeteren en meedenken over strategieën om toegevoegde waarde te leveren aan de klant.

 • Search Engine Optimization

  Zit zelf mee aan de knoppen en zie het effect van SEO. Je krijgt de kans om SEO-teksten te schrijven voor pagina’s en evalueert het resultaat!

 • Online Adverteren

  De grootste bron van inkomsten voor Veritas is de webshop. Voor de SEA campagnes werkt Veritas samen met een agency. Je leert hoe een agency aan te sturen en ontdekt hoe je beter kan worden in online adverteren.

 • Analyse, Evaluatie en Continue Verbetering

  Je komt terecht in een klein team waar geen blad voor de mond wordt genomen. Dit team gelooft in instant feedback en die krijg je dan ook!

 • Email Marketing

  Veritas stuurt wekelijks mails naar meer den 800.000 klanten. Jij helpt mee deze mails week na week beter te maken: welke content is op dat moment relevant? Op Welke trend kunnen ze inspelen? Welke doelgroep spreken ze best aan?

Wie zoekt Veritas?


Het Veritas team is op zoek naar iemand stressbestendig en niet bang is om zelf op zoek te gaan naar het antwoord. Bij Veritas zal je veel vrijheid krijgen om zelf je projecten te kiezen en uit te werken, we staan open voor alle input en ideeën! In ruil verwachten we wel iemand die zelfstandig is en durft uitkomen voor zijn of haar mening.

Interesse in dit duaal traject, maar nog niet ingeschreven? Ontdek dan meer over de volgende stappen of schrijf je meteen in voor de postgraduaat!

Vragen?

Stel ze aan Eva, E-commerce coördinator en mentor bij Veritas.
Of contacteer één van de alumni Silke, Ianthe of Charlotte!

Eva Vanderheyden - Veritas

Eva Vanderheyden


Femke Timmermans x Veritas

Femke Timmermans

2023-2024


Alexander De Geyter - altdoo

Ianthe Verlinden


Laurence Ngonseu - altdoo

Charlotte Bouckaert


Silke Rondas - Veritas

Silke Rondas


Concreet


1 student

Aantal plaatsen vrij: 1

De Villermontstraat 9, 2550 Kontich

Retail

Image

Deel deze pagina