Choc’Decor: producent van Belgische chocoladefiguren

Voeg afbeelding met dit formaat toe

Wie is Choc'Decor?


Choc’Decor is een toonaangevende producent van gedecoreerde Belgische chocoladefiguren, lolly's en reliëffiguren gemaakt met Premium Belgische Chocolade.

Onze innovatieve seizoen chocoladekarakters staan bekend om hun vrolijke en vrolijke uitstraling
welke geproduceerd worden voor alle grote Chocolade merken onder private label en ook onder het
eigen merk Belfine.

Door het zeer sterk groeiende succes van onze Belfine lollypops hebben we beslist om deze ook in de
Retail te lanceren op de internationale markt. We liggen momenteel op 20.000 verkooppunten in de
Benelux en nu willen we het globaal aanpakken.

Hiervoor gaan we een volledige re-branding van ons merk doen en om op schaal promotie, lead generation & branding voor ons merk op te starten zullen we zeer zwaar inzetten op het digitale luik.

Choc’Decor wil graag samen met jou een traject opstellen waarbij jouw leerproces en onze digitale
strategie centraal staat. We zijn op zoek naar mensen met een passie voor digitale marketing die
bereid zijn om nieuwe paden te bewandelen en verder te ontwikkelen!

Wat kan jij er leren?


 • Marketing Planning & Creatie

  In onze digitale trajecten zullen we zelf verschillende websites ontwikkelen in wordpress en deze op continue basis uitbreiden om zowel de noden van onze consumenten alsook onze retailers en distributeurs te bedienen. In het kader van onze lead campagnes zal je ook leren hoe je landingspagina's & conversie pagina’s moet opbouwen met duidelijke WOW entries & converterende call to acties. Je zal ook content creëren samen met het marketing team om klanten te motiveren om sporadisch naar de site terug te doen keren en engagement te stimuleren.

 • Online Adverteren

  Digitale advertentiecampagnes op verschillende advertentieplatforms plannen, beheren en analyseren (Google, Facebook, LinkedIn, TikTok, Youtube, Instagram,…) met het oog op leadgeneration en branding met steeds een conversie doelstelling.

 • SEO

  Opzetten, analyseren en optimaliseren van Search Engine Optimalisatie (SEO). Schrijven & optimaliseren van SEO copy van de te ontwikkelen websites.

 • Customer Experience Strategie

  We ontwikkelen een volledige customer journey voor B-B & B-D voor zowel lead generatie campagnes voor sales en business development alsook voor B-C om onze branding campagnes te ontwikkelen en onze merkbeleving online als een volledig concept uit te werken.

 • Analyse, Evaluatie en Continue Verbetering

  Opvolgen en analyseren van digitale activiteiten door het gebruik van Google Analytics, etc. Gegevens omzetten in inzichten, analyses en aanbevelingen.

 • Email Marketing

  Om Belfine als A-merk in de markt te zetten zal je samen met het digitale team acties & wedstrijden bedenken om e-mails te vergaren en content ontwikkelen welke in een email automatisatie concept kunnen gebruikt worden om klanten een verzekerde content te kunnen aanbieden nadat ze zich ingeschreven hebben.

Wie zoekt Choc'Decor?


Ben je een communicatieve creatieveling met een duidelijke passie voor marketing? Ben je op zoek naar een project waar een A-merk gecreëerd dient te worden en zowat alle bedenkbare digitale aspecten aan bod zullen komen en waar je zowel zelfstanding als in team projecten kan opnemen? Dan ben je bij Belfine aan het juiste adres.

Interesse in dit duaal traject, maar nog niet ingeschreven? Ontdek dan meer over de volgende stappen of schrijf je meteen in voor de postgraduaat!

Vragen?

Stel ze aan Jonas, Digital growth marketeer bij Choc'Decor of aan Kristien HR verantwoordelijke. 


Jonas Van Poucke


Kristien De Boeck


Concreet

2 studenten

Aantal plaatsen vrij: 2

Spieveldstraat 29, 9160 Lokeren

Voeding

Deel deze pagina