RectoVerso Sports: duurzaam sportmerk

Voeg afbeelding met dit formaat toe

Wie is RectoVerso Sports?


RectoVerso Sports maakt premium ecologische sportkleding voor dames. Van stof tot afwerking, elke sportoutfit wordt volledig in Deinze geproduceerd. De sportkleding combineert op-en-top vrouwelijkheid met comfort, kwaliteit en techniciteit. Aangevuurd door de prestaties van hun ambassadeurs Nina Derwael, Emma Plasschaert, Kim Mestdagh en vele andere, willen wij sportkleding voor vrouwen naar een hoger niveau tillen.

RectoVerso is ontstaan in een confectie-laboratorium tijdens de zoektocht naar prestatieverbeterende stoffen voor sporters. Het is het hoogtepunt van 130 jaar knowhow van Liebaert Textiles en de jonge, revolutionaire geest van dochter Camille. Ons assortiment van modieuze sport- en fitnesskleding overbrugt niet alleen de kloof tussen de verschillende generaties, maar bewandelt ook het koord tussen de robuuste kwaliteit en het luxueuze gevoel van een naadloos design.

Ben je een fan van fashion en wil je een jong en snelgroeiende start-up mee ondersteunen? Dan is RectoVerso zeker iets voor jou.


Image

Wat kan jij er leren?


 • Marketing Planning & Creatie

  Samen met ons kleine marketingteam werk je de marketing en content strategie uit, wek je die creatief tot leven en vertaal je die in concrete plannen en acties

 • Social media marketing

  Online groeien, connectie creëren, het merk versterken en tot leven wekken: dat vormt onze focus het komende jaar, en daarin kijken we reikhalzend uit naar onze samenwerking

 • SEO

  De teksten op de website zijn nog niet helemaal SEO geoptimaliseerd. Hiervoor is een analyse van de beste zoekwoorden belangrijk. Dit doe je door de gepaste alt attributen te kiezen, goede meta beschrijvingen te maken, keywords te implementeren etc.

 • Customer Experience Strategie

  Een unieke relatie uitbouwen met onze klanten vormt het kloppend hart van RectoVerso Sports, zowel online als offline. Hoe worden onze klanten ambassadeurs? Hoe betrekken we hen bij de missie en de groei?

 • SEA

  Dashboards met SEA data interpreteren en reportings voorbereiden.

 • Analyse, Evaluatie en Continue Verbetering

  Snel uittesten, leren en meten: dat is ons motto. Zo kunnen we samen creatief én analytisch aan de slag, leren uit de praktijken bijsturen terwijl we het doen

 • Email Marketing

  Bepalen en schrijven van de boodschappen. Testen en optimaliseren van het email design. Objectieven bepalen van de email campagnes. Meten, optimaliseren en rapporteren van de resultaten.

 • E-commerce

  Onze e-commerce website is de motor achter onze groei. Je ondersteuning hierbij is een prachtige leerkans.

Wie zoekt Boiron?


Interesse in dit duaal traject, maar nog niet ingeschreven? Ontdek dan meer over de volgende stappen of schrijf je meteen in voor de postgraduaat!

Vragen?

Stel ze aan Camille, Founder van RectoVerso. camille.liebaert@rectoversosports.be of via LinkedIn


Camille Liebaert


Concreet

1 student

Aantal plaatsen vrij: 1

Industrielaan 2, 9800 Deinze

Fashion

Deel deze pagina