Duaal Digitaal aanwezig op de infodagen van EMS

Afgelopen zaterdag 27 april gaven wij onze eerste infosessie rond nieuw proeftraject, Duaal digitaal.
Studenten kregen hierbij informatie rond de opleiding Postgraduaat Digitale marketing en communicatie en de 2 alternatieve projecten waaruit ze vanaf volgend academiejaar kunnen kiezen, namelijk
Duaal Digitaal en het gewone traject met groepsprojecten.

Duaal Digitaal, wat is dat nu juist?
Duaal digitaal is een proefproject dat wordt ondersteund door het Europees Sociaal Fonds (ESF) Tijdens het traject zullen de studenten 2 dagen in de week meewerken binnen een bedrijf of kort gezegd: werkplekleren. Het doel is om studenten via deze manier digitale competenties te laten verwerven die je enkel al doende leert. 

Tijdens de infodag kwamen een 30-tal studenten langs. Hun reactie op het pilootproject Duaal Digitaal was alvast positief. De studenten hebben allemaal al een persoonlijk traject afgelegd. Zo hebben studenten psychologie, communicatie wetenschappen, toegepaste talen, etc. reeds van zich laten horen. We kunnen dan ook met trots zeggen dat er al enkele inschrijvingen hebben plaatsgevonden.

Wil jij ook je digitale skills bijschaven en eveneens werkervaring opdoen? Schrijf je dan snel in! Het duaal digitaal traject is een proefproject wat ook betekent dat er slechts een beperkt aantal plaatsen zullen zijn.

Op volgende infodagen zijn wij ook aanwezig

  • zaterdag 22 juni 2019 van 9.30 tot 13 u
  • zaterdag 7 september 2019 van 9.30 tot 13 u

Heb je nog vragen omtrent duaal digitaal? Aarzel niet en stuur ons gerust een berichtje !