duaal digitaal Update - altdoo

Update 12 november 2019

Inschrijving twee-daagse doe-opleiding “Bouw je eigen website”

Op 16-17 januari organiseren we een 2-daagse waarbij we jullie leren hoe je een Wordpress website bouwt. Zowel studenten als bedrijven mogen zich inschrijven. Meer informatie volgt de komende weken.
Inschrijven

Q&A

De laatste weken was er nog een beetje onduidelijkheid over het gebruik van Trello en het aantal stagedagen.

  • Tag zeker je coach in Trello bij specifieke vragen. Zo krijgen deze een melding en kunnen ze jou sneller helpen! Bv. @Niky

  • Als EMS-student is het de bedoeling dat je minstens 40 hele dagen werkplekleert. Probeer er dus voor te zorgen dat je dit minimum in jouw kalender zeker haalt.

Reminder studenten coach Niky

De studenten die nog geen afspraak maakten bij coach Niky worden bij deze eraan herinnerd dat ze dit best zo snel mogelijk doen.

4 tips voor LinkedIn 

Een klassieke CV heeft plaatsgemaakt voor een digitale versie genaamd: LinkedIn. Zorg ervoor dat je LinkedIn dan ook zo goed mogelijk is aangevuld, want het is je persoonlijk portfolio en een ‘goudmijn’ voor bedrijven. Pas deze 4 tips toe en ‘you are good to go’. 

  1. Zorg voor een professioneel profielfoto waar je gezicht goed zichtbaar is. Vermijd zonnebrillen en foto’s van een zijaanzicht.

  2. Vul je Bio aan. Schrijf een tof verhaal/anekdote dat wat meer vertelt over jou, wat je ambities zijn en in welk werkveld je geinteresseerd bent. Hier enkele voorbeeldjes: 
Michiel Heymans -Personal Brandstory

    3. Hou je profiel up-to-date. Laat weten wat je doet op professioneel vlak en deel dit met je netwerk.

    4.
Pas je url aan, dit oogt professioneler. Dit doe je door naar je profiel te gaan en op bewerken te klikken >> aan de                         
        rechterzijde zie je een balkje waar staat: Url aanpassen >> vul je url in ( naam en achternaam) en klik op oplsaan

 

Tooltip van de week 

Vaak is het een uitdaging om als bedrijf de spam folder van jouw ontvangers te vermijden. Naast de vele tips kan je ook de huidige gezondheidsstaat van jouw mail testen. Pas de tips toe en doe de test.