De weg naar Succes: Verhalen van Postgraduaat Alumni aan de Eshal Management School in Brussel

Het begin van succes šŸš€

Bij Ehsal Management School leggen we de nadruk op loopbaanontwikkeling. Met een reeks postgraduaten, waaronder het gerenommeerde programma in Digitale Marketing en Communicatie, bieden we studenten een springplank naar een succesvolle professionele toekomst. De passie en vastberadenheid van studenten die kiezen voor een postgraduaat bij onze school vormen de kern van ons succesverhaal.

Het leeravontuur aan EMSĀ šŸ“š

In het programma Digitale Marketing en Communicatie staat het duaal digitaal leren centraal, waar studenten om de twee weken afwisselen tussen school en hun werkplek. Gastsprekers, actief in het werkveld, delen waardevolle inzichten en ervaringen, waardoor studenten een directe link krijgen naar de praktijk. De focus ligt sterk op praktijkervaring en minder op traditionele examens. Onze vakken omvatten een breed scala aan onderwerpen zoals SEO, SEA, content marketing, social media management, web analyticsā€¦

Alumni in de spotlight: van student tot professionalĀ šŸŽ“

Het postgraduaat opent deuren naar diverse carriĆØremogelijkheden in het bloeiende digitale landschap. Ontdek de inspirerende trajecten van onze alumni:

 • Sophie, Junior CRM Power User
   • Sophie, afgestudeerd aan het postgraduaat Digitale Marketing en Communicatie, zet haar vaardigheden in als Junior CRM Power User bij een toonaangevend technologiebedrijf. Ze gebruikt geavanceerde Customer Relationship Management (CRM)-systemen om klantrelaties te verbeteren en bedrijfsprocessen te optimaliseren, waardoor ze de schakel vormt tussen technologie en klantgerichte strategieĆ«n.

 • Thomas, Digital Marketing Consultant bij eWings
   • Na zijn postgraduaat heeft Thomas een rol als Digital Marketing Consultant bij eWings verworven. Hij werkt samen met diverse klanten om op maat gemaakte digitale strategieĆ«n te ontwikkelen en te implementeren. Zijn inzichten uit het programma helpen hem bij het aanpakken van de uitdagingen van elke klant met innovatieve oplossingen.

 • Emma, Social Media Expert bij Wingman Agency
   • Emma's passie voor sociale media heeft haar geleid naar een rol als Social Media Expert bij Wingman Agency. Met haar kennis uit het postgraduaat creĆ«ert ze boeiende en doelgerichte contentstrategieĆ«n, waardoor merken zich op unieke wijze kunnenĀ onderscheiden op verschillende sociale mediaplatforms zoals Facebook, Instagram, TikTokā€¦

 • Max, Managing Director bij Winewise bvba
   • Als Managing Director bij Winewise bvba heeft Max een leidende rol op zich genomen in het ontwikkelen van doelgerichte digitale strategieĆ«n. Zijn ervaring en inzichten uit het postgraduaat hebben hem geholpen bij het vormgeven van het succes van het bedrijf en het aangaan van uitdagingen in een snel evoluerend digitaal landschap.

De weg naar succesĀ šŸŒŸ

Het postgraduaat Digitale Marketing en Communicatie aan Ehsal Management School in Brussel heeft een duidelijk pad naar succes geboden voor talloze afgestudeerden. Doorheen dit programma hebben studenten niet alleen kennis opgedaan, maar hebben ze ook hun vaardigheden ontwikkeld en waardevolle ervaringen opgedaan die hen voorbereiden op de uitdagende digitale wereld.

Ben jij klaar om je eigen succesverhaal te schrijven? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe deze postgraduaat jou kan helpen bij het verwezenlijken van jouw professionele doelen in de boeiende wereld van digitale marketing en communicatie!