Artex: reclamebureau

Voeg afbeelding met dit formaat toe

Wie is Artex?


Als full-service reclamebureau realiseren wij vanuit Izegem on- en offline campagnes B2C, B2B of B2G. We doen dat voor heel wat KMO’s in Vlaanderen en daarnaast werken we ook voor verschillende multinationals zoals Honda Cars en Motors, Samsonite, New Holland, Case IH/Steyr, IVECO, Beaulieu, Caroline Biss … over de grenzen heen. Aan afwisseling en leuke merken geen gebrek! 

Al even uiteenlopend als onze klanten zijn de types projecten.

In een wereld die steeds digitaler wordt is een doorgedreven on- en offline strategie met een creatieve aanpak onmisbaar om als bedrijf relevant te blijven. Online magazines, socialmediakalenders, landingspagina’s, video’s, animaties, e-mailcampagnes … Inderdaad, Artex is van alle markten thuis!

Om van elk project een pareltje te maken, zijn we 14 handen op één buik. En daar kunnen nog twee handen bij. Daarom zoeken we twee gedreven studenten: één account manager en één digital designer. Samen boksen jullie creatieve, online campagnes voor onze klanten in elkaar, van A tot Z, van concept tot uitwerking. No worries, we gooien jullie niet in het diepe. De vaste account managers, designers en digital marketeers binnen Artex begeleiden jullie tijdens dit avontuur. Image

Wat kan jij er leren?


 • Marketing Planning & Creatie

  Of het nu gaat over een doordachte strategie of een simpel, maar cool idee: jij en je medestudent worden er vanaf het prille begin bij betrokken. Hoe kun je als account manager-to-be anders die kpi’s opstellen, timings vastleggen en overtuigende teksten bedenken? En als designer in wording ontwerp je toch graag creatieve visuals die er boenk op zitten?  Geen enkel kanaal schrikt je trouwens af: social media, e-mailings, websites, actiepagina’s … ‘Wat je niet kent, kan je leren’ is jouw motto.

 • Online Adverteren

  Na dit jaar kennen Google, Facebook, Instagram en LinkedIn geen geheimen meer voor jou. Want je leert alles over online adverteren, targeting- en retargetingcampagnes en rapportages. Zoek al maar een afkorting voor doelgroepbepaling, zoekwoordenonderzoek en displayadvertenties. Je zal ze nodig hebben!

 • Marketing Automatisatie

  Leadgeneratie, een buzzwoord in de agencywereld en de favoriete term van onze klanten. Je leert van binnenuit hoe workflows verlopen en automatiseringen werken. En hoe sociale media, online bannering, e-mailings … eraan gekoppeld worden. Hoe goed de campagne het doet, zal blijken uit de analyses en rapportages, die jij straks aan onze klanten zal (leren) presenteren.

 • Email Marketing

  Naar wie en waarom sturen we deze e-mailing? Elke zelfkritische account manager vraagt het zich dagelijks af. Dat moet wel, als je overtuigende copy en CTA’s wilt neerpennen. Maar je gaat ook een stapje verder en leert e-mailings van totaalcampagnes linken aan marketing automation en leadgeneratie-opvolgprogramma’s. Als digital designer steek je de boodschap in het geschikte jasje. Vaak een heel klassiek, soms helemaal out of the box. Maar die afwisseling is net leuk en leerrijk. (Cliché, but true.)

 • Social Media Marketing

  Sociale media, het is een vak apart. En mogelijk ook de reden van je studiekeuze. Top! Want je zorgt er mee voor dat onze klanten in het oog springen tijdens het scrollen en swipen op de verschillende kanalen. Daarvoor steek je samen met je collega-student een straffe contentkalender in elkaar. Leuke captions, geanimeerde beelden, likeable video's, sterke call-to-actions … Enfin, we hoeven het jou niet uit te leggen. En op basis van de analyses en rapportages stellen jullie samen de kalender voor volgende maand scherp.

Wie zoekt Artex?


Heb je een goed humeur op maandagochtend, een hoofd vol creativiteit en géén schrik om fouten te maken? Dan zien we je graag komen. 

Er staat een bureaustoel klaar voor

 1. een student van een grafische opleiding
 2. een student Communicatie of Marketing

Samen vormen jullie ons studententeam.

Last but not least: je skills zijn belangrijk. Maar de wil om er iets van te maken is dat nog véél meer!

Interesse in dit duaal traject, maar nog niet ingeschreven? Ontdek dan meer over de volgende stappen of schrijf je meteen in voor de postgraduaat!

Vragen?

Stel ze aan Wouter, zaakvoerder bij Artex.


Wouter Pattyn


Concreet

2 studenten

Aantal plaatsen vrij: 2

Artex Reclamebureau Roeselaarsestraat 594 8870 Izegem www.artex.be

Marketingagency

Deel deze pagina