AXXON: beroepsverdediging voor kinesitherapie

Voeg afbeelding met dit formaat toe

Wie is AXXON?


AXXON is de Belgische beroepsvereniging voor kinesitherapeuten.

AXXON houdt zich voornamelijk bezig met beroepsverdediging in verschillende raden en commissies. We komen op voor het beroep: hogere verloning, betere praktijkvoering, meer waardering en zichtbaarheid voor alle kinesitherapeuten in België.

Jij zou terecht komen bij het infopunt van AXXON, Kwaliteit in Kine­sitherapie (de Nederlandstalige vleugel), waar de focus ligt op de praktijkorganisatie van de individuele kinesitherapeut en hen begeleiden met allerlei vragen. Ons kleine team werkt nauw samen om haar leden met raad en daad bij te staan, en dat doen we met prachtig zicht op de Schelde en de skyline van ‘t Stad.
Je staat Helena bij op de communicatiedienst, waar veel ruimte is om allerlei zaken te gaan finetunen. Websitebeheer, sociale media (tekst en beeld), cijferanalyse, meer mensen bereiken, innoveren, mobiele applicatie, e-mailmarketing, Facebook advertenties, surveys, … De basis is er al, en jij mag er mee aan de slag!Image

Wat kan jij er leren?


 • Marketing Planning & Creatie

  We kunnen je een algemene planning als startpunt geven, waar jij je creatieve en digitale kennis op mag botvieren. Wetgeving en nieuws staat niet stil. Kort op de bal spelen en vaste informatiemomenten wisselen elkaar af.

 • Online Adverteren

  Zonder leden heeft AXXON slechts een fractie van de slagkracht die het beroep nodig heeft. We blijven constant mensen overtuigen om zich (opnieuw) bij ons aan te sluiten. Toch bereiken we slechts een percentage van alle kine’s. Bedenk mee een strategie om bv de jonge pas-afgestudeerde generatie te bereiken en te overtuigen.

 • SEO

  Als enige beroepsvereniging in België is er weinig concurrentie. Toch kunnen we steeds een helpende hand gebruiken om ons naar die topplek in Google te krijgen. Hoe sneller mensen de correcte informatie die wij verschaffen terugvinden, hoe beter!

 • Analyse, Evaluatie en Continue Verbetering

  De basisparameters worden bijgehouden, maar iets vertelt ons dat jij er zo veel meer kan uithalen. We zijn ervan overtuigd dat je ons talloze nieuwe inzichten kan bijbrengen.

 • Email Marketing

  Bij de vernieuwing van het lidmaatschap schrijven we letterlijk héél onze database aan via mail. Jouw advies?

 • E-commerce

  Jazeker, AXXON heeft een webshop. Kinesitherapeuten kunnen vakliteratuur of praktijkbenodigdheden bij ons bestellen.

 • Customer Experience Strategie

  We zijn reeds bezig met de uitwerking van een betere websitebeleving voor onze leden. Ongetwijfeld kan jij ons nog dingen aanreiken die wij over het hoofd zien. We hebben nieuwe website voor onze KineCoach-opleidingen, waar alle ideeën welkom zijn (copywriting, UX, extra mogelijkheden…). Ook heeft AXXON een app waar nog veel ruimte voor verbetering is

Wie zoekt Axxon?


 • Je hebt een frisse blik 
 • Je bent leergierig
 • Je kan zelfstandig te werk gaan, maar kan ook goed samenwerken in een klein team
 • Je hebt een vlotte pen en weet als geen ander om soms wat complexe info duidelijk over te brengen naar het brede publiek
 • Je hebt interesse in de gezondheidszorg en het beleid erachter
 • Nederlands is de voertaal. Beetje kennis van het Frans is mooi meegenomen, maar geen must

Welkom achter de schermen van de kinesitherapie in België!

Interesse in dit duaal traject, maar nog niet ingeschreven? Ontdek dan meer over de volgende stappen of schrijf je meteen in voor de postgraduaat!

Vragen?

Stel ze aan Helena, communicatie coördinator bij Axxon


Helena D.Milonas


Concreet

1 student

Beschikbaar: volzet

Beatrijslaan 39, Linkeroever 2050 Antwerpen

Beroepsvereniging

Deel deze pagina