Aleetoe: E-commerce marketplace agency

Voeg afbeelding met dit formaat toe

Wie is Aleetoe?


Aleetoe is de eerste Belgische agency die gespecialiseerd is in het verkopen op marktplaatsen. Met ons jong en dynamisch team halen wij onze energie uit het helpen van bedrijven en merken om succesvol te verkopen op marktplaatsen zoals Amazon en Bol.com. We zijn een full service marketplace agency en bieden onze klanten ondersteuning in de breedste zin van het woord; van opstart tot groei.

Bij het verkopen op online marktplaatsen zijn er verschillende zaken waarmee rekening moet gehouden worden. Ons team van specialisten beschikt over de nodige ervaring om de klanten te begeleiden tijdens elke stap van het proces. Intussen staan we meer dan 50 merken bij in onder andere content management en advertising, maar bouwen we ook elke dag aan een gezonde klantenrelatie. 

In ons klein maar snelgroeiend team krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen op de verschillende vlakken van e-commerce maar ook om zelf interessante inzichten aan te leveren. Wij staan te popelen om jou vanalles bij te leren maar zijn ook heel benieuwd om van jou te leren.Image

Wat kan jij er leren?


 • Marketing Planning & Creatie

  Je monitort en stuurt de marketingcampagnes van onze klanten bij waar nodig en doet dit op de verschillende marktplaatsen. Tijdens feestdagen of actieperiodes bedenk je catchy slogans en pas je de branding aan om het meeste uit de verkoop te halen. Daarnaast werk je ook aan de content planning voor Aleetoe op LinkedIn en Facebook. We willen onze expertise met ons netwerk delen en jij zorgt ervoor dat we hier de juiste doelgroep mee bereiken.

 • Online Adverteren

  Je bent verantwoordelijk om de marketingcampagnes van onze klanten verder uit te bouwen. Je bent bereid om jezelf wegwijs te maken in de advertentiesystemen van Amazon, Bol, … en zoekt via onze tools de juiste keywords om in jouw advertenties te implementeren. Termen als bidding, phrase match, ROAS en CTR staan bovenaan in jouw woordenboek of je wil deze graag leren kennen.

 • SEO

  Onze website is vaak het eerste contactpunt met de klant. Daarom willen we zo veel mogelijk gevonden worden en rekenen we op jouw SEO skills om ons te helpen met het optimaliseren van de site. Jij kijkt na of de juiste zoekwoorden op de juiste plaats staan en bekijkt kritisch de verbeterpunten. Heb je hier nog weinig ervaring mee? Geen probleem, zolang je leergierig ingesteld bent ben je meer dan welkom. Wij leren ook nog elke dag bij!

 • Customer Experience Strategie

  Wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke customer experience te bieden over de hele lijn. Je staat rechtstreeks met de klant in contact en behoudt voor hen het overzicht. Ze kunnen met hun vragen bij jou terecht en je doet er alles aan om ze van de beste oplossing te voorzien. Zo bouwen we elke dag aan een optimale klantrelatie.

 • Omnichannel Retail

  Amazon komt elke dag in de media en is het grootst in de USA en Duitsland, maar wij willen met onze klanten meerdere markten betreden en zorgen voor aanwezigheid op Amazon Frankrijk, Italië, Polen, … Ook breiden we de horizon verder uit door toe te treden tot marktplaatsen als Allegro, Bol, Zalando, CDiscount, …

 • SEA

  SEA is voor ons nog onbekend terrein aangezien we voor onze klanten voornamelijk adverteren op marktplaatsen. We staan echter wel open om SEA te implementeren om de naamsbekendheid van Aleetoe te verhogen en horen graag jouw ideeën om dit te integreren binnen onze strategie.

 • Analyse, Evaluatie en Continue Verbetering

  Je analyseert en evalueert best practices en rapporteert jouw inzichten aan je collega’s. Wij streven ernaar om elke dag verder te groeien en staan daarom telkens open voor verbetering. Je bent niet bang om in de cijfers te duiken en kan jouw bevindingen overzichtelijk overbrengen.

 • Email Marketing

  Email marketing doen we met Aleetoe niet, vind je dit niet kunnen? Overtuig ons waarom en wie weet gaan wij hiermee aan de slag in de toekomst!

 • E-commerce

  Bij Aleetoe ademen wij e-commerce. Je helpt meerdere merken met het opstarten en uitbouwen van hun online D2C strategie. Heb jij een voorliefde voor online sales? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 • Marketing Automatisatie

  We zijn dagelijks bezig met het optimaliseren van onze marketing. Daarvoor beschikken we over enkele tools die onze marketingcampagnes steeds slimmer maken. Jij bent bereid deze tools te leren kennen en er de juiste conclusies uit te trekken.

 • Growth Hacking & Conversie Optimalisatie

  Je houdt steeds je ogen open voor nieuwe trends, met de groei van het bedrijf en de klanten in je achterhoofd. We willen onze klanten de best mogelijke resultaten bieden en jij zet daarom alles wat met het optimaliseren van de conversie te maken heeft, bovenaan je to do lijst.

Wie zoekt Aleetoe?


Interesse in dit duaal traject, maar nog niet ingeschreven? Ontdek dan meer over de volgende stappen of schrijf je meteen in voor de postgraduaat!

Vragen?

Stel ze aan Tom, zaakvoerder bij Aleetoe


Tom Charle


Concreet

2 studenten

Aantal plaatsen vrij: 1

Drapstraat 65a, 9810 Nazareth - remote & fysiek

B2B - marketplace agency

Deel deze pagina