SmartEducation – vorming voor kinesitherapeuten

Voeg afbeelding met dit formaat toe

Wie is SmartEducation?


SmartEducation wil een voortrekker zijn in postacademische vorming voor zorgverstrekkers. Ons opleidingsaanbod onderscheidt zich op vlak van kwaliteit, innovatie en beleving. SmartEducation stimuleert en ondersteunt gepassioneerde zorgverstrekkers die streven naar continue groei en optimale zorg.

Wat je wil weten over ons:

We kenden een sterke groeifase die we willen bestendigen en verder doorgroeien. Ons team willen we versterken met collega’s waar we kunnen op terugvallen en verantwoordelijkheid geven. Onze organisatie beschikt over stevige fundamenten en we hanteren procedures die we ’smart and simple’ houden.

We geloven in onze bedrijfscultuur en -strategie waar professionele en persoonlijke groei hand in hand gaan. Je komt terecht in een dynamische werkomgeving waarin je je verder kan ontwikkelen en proactief kan bijdragen aan de verbetering en vernieuwing van onze dienstverlening. We hechten veel waarde aan teamsfeer, klantgerichtheid, creativiteit en flexibiliteit.


Image

Wat kan jij er leren?


 • Marketing Planning & Creatie

  Samen met onze marketing manager zal je instaan voor de planning en content van onze marketingstrategie. Dit gaat van het verzamelen en verwerken van beeld- en videomateriaal, het creëren van boeiende social media posts tot het uitdenken van slimme marketingacties.

 • Online Adverteren

  Het opzetten van attractieve campagnes op Facebook en Instagram wordt je 2e natuur. Je werkt de content mee uit, gebruikt tools zoals Canva en leert de instellingen in de Facebook Business Manager te hanteren. Kan jij onze campagnes nog verder optimaliseren?

 • SEO

  We werken continue aan onze vindbaarheid in Google en proberen onze SEO zo goed mogelijk op orde te hebben. Wellicht zijn er nog heel wat ‘weak links’. Probeer jij deze op te sporen en bij te werken?

 • Marketing Automatisatie

  Marketing automation hangt nauw samen met onze emailmarketing, CRM en backend om onze leads zo efficiënt en aangenaam mogelijk te begeleiden in hun customer journey en zo te duwen in de richting van conversie. Jij zal meehelpen bij het aanleveren van meer hot leads en zo de conversie-ratio van het sales-team verhogen via marketing automatisatie in de brede zin van het woord.

 • Growth Hacking & Conversie Optimalisatie

  We zijn continue op zoek naar nieuwe leads en op zoek naar blinde vlekken in onze markt. Met jouw analystisch inzicht komen we wellicht weer een stapje verder.

 • SEA

  Adverteren in Google doen we nog niet, maar zit wel in de pipeline. Stilstaan is namelijk achteruit gaan en wellicht laten we voorlopig nog heel wat potentieel liggen. Help jij ons mee deze weg te verkennen?

 • Analyse, Evaluatie en Continue Verbetering

  Meten is weten. Samen met een externe partner proberen we onze strategie te verbeteren en in te zetten op de nieuwste ontwikkelingen. Je zal toegang hebben tot al onze online tools als Google Analytics, Google Ads, Search Console, Tag Manager, Hotjar, Facebook Business Manager en veel meer. Jij zal ons verbazen met je scherpe analyses en suggesties.

 • Email Marketing

  Emailmarketing is bij SmartEducation zeer belangrijk. De juiste boodschap op het juiste moment. We gebruiken hiervoor Active Campaign en proberen vanuit deze tool met slimme koppelingen interessante segmenten te selecteren, zodat we iedere klant informatie op maat kunnen aanbieden.

 • E-commerce

  Onze verkoop verloopt 100% online. We proberen dit proces steeds te optimaliseren. Jouw taak bestaat erin deze flow verder te optimaliseren zodat frictieloos inschrijven voor een opleiding realiteit wordt.

 • Customer Experience Strategie

  Klantenbeleving vinden we uiterst belangrijk en dat in alle fases van de funnel. Zorg jij mee voor net dat tikkeltje meer?

Wie zoekt SmartEducation?


Interesse in dit duaal traject, maar nog niet ingeschreven? Ontdek dan meer over de volgende stappen of schrijf je meteen in voor de postgraduaat!

Vragen?

Stel ze aan Robbie, zaakvoerder bij SmartEducation, of aan Paulien, Marketing Officer bij Smarteducation


Robbie Billen


Paulien Dewyngaert


Concreet

Gezocht aantal: 1 student

Aantal plaatsen vrij: volzet

De Hoorn Leuven Sluisstraat 79 3000 Leuven

Postacademisch Onderwijs

Deel deze pagina