De Witte Technics, specialist lucht/lucht warmtepompen (airco)

Voeg afbeelding met dit formaat toe

Wie is De Witte Technics?


Het team van De Witte Technics bestaat uit 14 collega’s. Een 9-tal technici gaan de installaties plaatsen, onderhouden en herstellen.

De andere collega’s zorgen voor de verkoop, werfopvolging en administratie. We zijn dus een kleine KMO waar iedereen elkaar kent en helpt.

De Witte Technics , 45 jaar ervaring in luchtbehandeling, airconditioning en warmtepompen. Een historiek van een eenmanszaak tot een gezonde KMO met een 15-tal medewerkers.


Image

Wat kan jij er leren?


 • Marketing Planning & Creatie

  Je helpt mee om de marketing planning op te zetten, om inhoud (teksten, blogs, filmpjes, …) te maken.

 • Online Adverteren

  Adverteren op Facebook en LinkedIn willen we zeker uittesten. Uw kennis kan ons hier uiteraard bij helpen.

 • SEO

  We hebben dit jaar al verschillende keren onze website aangepast en vernieuwd en willen deze in de toekomst zeker verder optimaliseren om nog beter te scoren in Google zoekopdrachten. Je denkt mee om de beste keywords en content te maken.

 • Customer Experience Strategie

  Hoe vinden klanten ons, wat vinden ze van onze offertes, uitgevoerde werken? Willen ze een review schrijven, onze facebookpagina liken? Hoe kunnen we ervaringen van klanten verbeteren en nog beter maken voor toekomstige klanten.

 • SEA

  Wij wensen onze SEA verder uit te werken en te verdiepen zodat we nog gerichtere leads kunnen binnenhalen.

 • Analyse, Evaluatie en Continue Verbetering

  Meten is weten zeggen ze en ook wij wensen de impact van onze campagnes te meten zodat we continu kunnen bijsturen en verbeteren.

 • Marketing Automatisatie

  Klanten bezoeken onze website, downloaden een prijslijst, doen een prijsaanvraag, .. Bij bepaalde stappen die klanten ondernemen willen we ze een mail sturen om hun te overtuigen een offerte-aanvraag te doen. Dit mag jij mee helpen opzetten.

Wie zoekt De Witte Technics?


Een gemotiveerd student die zin heeft om mee te denken, strategieën wil uitproberen en initiatief durft te nemen. Je houdt ervan om in een kleinschalige onderneming te werken. 

Vragen?

Stel ze aan Koen Cocquyt, mentor bij De Witte TechnicsKoen Cocquyt

Concreet

Aantal studenten: 1

Aantal plaatsen vrij: 1

Daknamstraat 2 9041 Oostakker / Gent

Techniek & onderhoud

Deel deze pagina