Huishoudhulp Van Cauteren: maakt jouw wereld elke dag een beetje mooier

Voeg afbeelding met dit formaat toe

Wie is Huishoudhulp Van Cauteren?


Huishoudhulp Van Cauteren is een kleinschalig, familiaal dienstenchequebedrijf, met een bewust lokale werking in en rond Ranst.

Met een inclusief team van medewerkers streven wij naar een duurzame samenwerking met hen zelf en met onze klanten. Maatwerk is onze drijfveer.

Elke poetshulp verdient een individuele aanpak, begeleiding, opvolging en opleiding. Onze coaches en kantoormedewerkers stralen deze visie uit en werken met een hart voor mensen.Image

Wat kan jij er leren?


 • Marketing Planning & Creatie

  Ondersteund door een digitale marketing specialist krijg je de vrije hand je creatief uit te leven op vlak van onze online aanwezigheid, tone of voice, look & feel. Wat er al is kan beter en meer professioneel.

 • Online Adverteren

  Gemotiveerde medewerkers aantrekken blijft een grote uitdaging. Vacatures lopen in beperkte mate via facebook, instagram. Dit kan beter; een sprankelend interview? Onze online aanwezigheid kan worden uitgebreid naar andere sociale media kanalen als linkedIn, google.

 • SEO

  Zoekmachineoptimalisatie is in beperkte mate aanwezig maar upgrade of vernieuwing is zeker wenselijk. Hoe vinden we de juiste doelgroep voor onze vacatures?

 • SEA

  Adverteren in zoekmachines gebeurt nog niet maar ook hier willen we een graantje van meepikken, go ahead!

 • Email Marketing

  Onze mailcommunicatie is tweeƫrlei, richting klanten en intern richting onze huishoudhulpen. Beide groepen vragen een andere aanpak, ander taalgebruik. Ook hier; wat er al is, kan frisser, jonger, vlotter. Is er automatisatie mogelijk? Betere opvolging?

 • E-commerce

  Wij verkopen geen producten en hebben geen E-commerce.

Wie zoekt Huishoudhulp Van Cauteren?


Wat aanwerving betreft willen wij ons meer naar jongeren richten, op een speelse manier, om hen de voordelen van de job te leren kennen.
Een frisse, jeugdige studenten blik zou ons enorm kunnen helpen bij het vernieuwen van onze communicatie, marketing, employer branding.

Vragen?

Stel ze aan Marie-Christine Van Cauteren en Robi Struyf, mentoren bij Huishoudhulp Van Cauteren


Marie-Christine Van Cauteren

Robi Struyf

Concreet

Aantal studenten: 1

Aantal plaatsen vrij: 1

Broechemlei 51, 2520 Ranst

Dienstencheque onderneming

Deel deze pagina