Diginav, IT agency voor ambitieuze KMO’s

Beroepsfotografen.be x Duaal digitaal

Wie is Diginav?


Diginav is een jonge start-up in de IT-sector die KMO’s in verscheidene sectoren helpt met hun te voorzien van business software. Het softwarepakket waar wij in geloven is een ERP-pakket genaamd Odoo.

Odoo is werkelijk een all-in-one oplossing die verschillende functionaliteiten levert via modules voor Facturatie, Accounting, Kassa, E-commerce, Sales, Verhuur, CRM, E-mailmarketing en nog veel meer. Hierdoor is onze lijst van klanten heel divers, omdat wij KMO’s van allerlei sectoren even goed kunnen helpen met dit flexibel platform.

Wij hebben bij Diginav een sterke technische achtergrond om de krachtige oplossingen van Odoo eventueel nog meer te fine-tunen met op maat gemaakte software ontwikkeling om zo echt de perfecte oplossing te krijgen voor onze klanten.

Deze start-up is opgericht door twee jonge co-founders, Christoph Ronken en Christ-Offert Nsana. Ondertussen zijn er ook twee werknemers aan boord en is het gezellig team van 4 man geworden.

Wat kan je er leren?


 • Online Adverteren

  Je doet aan doelgroep bepaling en targeting binnen de meest gebruikte kanalen (Google, LinkedIn). Daarnaast doe je zoekmachine zoekwoord onderzoek en bepaal je de campagne structuur en strategie. Je schrijft tekstadvertenties en maakt displayadvertenties. Je optimaliseert de campagne landingspagina en test + rapporteert de campagnes en advertenties.

 • SEA

  Je zet een SEA campagne op en gaat deze meten en rapporteren.

 • SEO

  Je zet een SEO verbeteringstraject op voor onze bedrijfswebsite (analyse, verbeteringen bedenken, verbeteringen doorvoeren). Al doende vergaar je kennis vergaren van SEO strategie en best practices en pas je deze toe. Je doet daarnaast ook zoekmachine zoekwoord onderzoek. Je voorziet de SEO pagina audit en optimalisatie en meet + rapporteert de SEO resultaten.

 • Marketing automatisatie

  Je bedenkt en configureert marketing flows en maakt de juiste content in elke stap van de funnel. Je doet aan identificatie en scoring van leads. Je leert werken met CRM en Automatisatie tools. Je bepaalt en schrijft processen, triggers en uitzonderingen uit. Je meet, evalueert en stuurt bij waar nodig..

 • Email Marketing

  Je bepaalt en schrijft de boodschappen en gaat het e-mail design testen en optimaliseren. Je stimuleert email opt-ins en bepaalt de objectieven van de emailcampagnes.

 • Marketing Planning en Creatie

  Je maakt een content strategie die je planmatig zal uitvoeren. Daarnaast schrijf je overtuigende teksten. Je maakt en optimaliseert digitaal beeldmateriaal. Je zet doelen en content meetsystemen op en rapporteert de resultaten en best practices.

 • E-commerce

  Hoewel wij zelf niet noodzakelijk een e-commerce bedrijf zijn hebben wij meerdere klanten binnen e-commerce waar wij relevant werk voor kunnen doen + kennisdeling met ons over courante e-commerce praktijken. Denk aan topics zoals: visuele merchandising van een online shop; Klantgericht structureren van een online winkel catalogus.; Voorraadbeheer van een online shop; Formuleren van strategische en tactische aanbevelingen ter verbetering van de conversie

 • Growth hacking & conversie optimalisatie

  Je gaat in co-creatie met collega’s uit andere afdelingen of vestigingen en maakt een business case voor de werkplek.

Wie zoekt Diginav?


 • Je hebt een startup mentaliteit en bent geïnteresseerd in B2B marketing, IT en software.
 • Je hebt interesse in ondernemen.
 • Je hebt geen voorkennis nodig, bij Diginav zoeken we iemand met veel motivatie om bij te leren. 
 • Je wil graag impact maken.
 • Je bent een doener, eerder dan een volger en kan makkelijk beslissingen maken.
Interesse in dit duaal traject, maar nog niet ingeschreven? Ontdek dan meer over de volgende stappen of schrijf je meteen in voor het postgraduaat!

Vragen?

Stel ze aan Christ-offert, co-founder van Diginav

Christ-Offert Nsana Matundu x duaal digitaal

Christ-Offert Nsana MatunduConcreet


1 student

Beschikbare plaatsen: 1

Coworking Post X Borsbeeksebrug 34, 2600 Berchem

Digitale ontwikkeling / IT

Deel deze pagina