MAYOLY BENELUX: farmaceutisch laboratorium

Team Mayoly Spindler
Mayoly Spindler- duaal digitaal

Wie is de MAYOLY BENELUX?


Commited to your health. Every day.

Mayoly Benelux, farmaceutisch laboratorium is het Belgische filiaal van de Franse familiale firma Mayoly Spindler. Mayoly Spindler werd opgericht door een koppel apothekers in 1929 en bouwde zich uit tot een gevestigde waarde in Frankrijk. Nu bijna 100 jaar later zijn onze producten te verkrijgen in meer dan 70 landen wereldwijd en is het gegroeid tot ook een internationale waarde. 

Mayoly Benelux is enerzijds gespecialiseerd in gastro-enterologie met als stokpaardje onze NIEUWE gelanceerde medicatie voor PDS (prikkelbare darmsyndroom). Daarnaast is een belangrijk deel van onze business het cosmetica merk TOPICREM, de N° 1 in hydratatie voor het hele gezin. 

Door de kleine schaal kom je terecht bij ons in een soort start-up omgeving, wat je de volledige vrijheid en autonomie zal bieden om jezelf te ontplooien en je eigen project te leiden. Er heerst een vlakke structuur waar er hand in hand met de stagiaires wordt gewerkt om Mayoly Benelux naar een hoger niveau te brengen en onze projecten te doen slagen. 

Bij Mayoly Spindler werken we allemaal samen om onze laboratoria wereldwijd te laten groeien maar bovenal het leven van onze patiënten te verbeteren.

En we hopen dat JIJ daar je steentje aan WIL bijdragen!
Wat kan je er leren?


 • Marketing Planning en Creatie

  Je helpt mee een digitaal marketing plan opstellen voor 2021. Het maken van een content strategie & aanpassen van content op de verschillen publicatiekanalen vind je interessant. Lokale influencer/klanten identificeren en deze relaties managen is iets wat je graag doet.

 • Website / Community Bouwen

  Je helpt mee met het bouwen van een website voor Topicrem. Dit doe je in samenwerking met onze Franse collega’s en een agency. Je hebt interesse in web development en krijgt de opportuniteit om een website op te zetten voor onze probiotica lijn.

 • E-mail Marketing

  Je bent creatief en help mee met het bepalen en schrijven van boodschappen. Daarnaast ben je resultaatgericht en test/optimaliseer je het e-mail design en analyseer je ook de campagne resultaten. Je leert objectieven bepalen en stimuleert e-mail opt-ins.

 • Social Media Marketing

  Je helpt met integreren en communiceren van verschillende campagnes op sociale media. Je experimenteert met content zodat die relevant is voor het kanaal en de doelgroep. Zaken zoals communiceren met klanten en prospecten via social media behoren mee tot je takenpakket. Meten en rapporteren van social media initiatieven schrikken je niet af.

Wie zoekt Mayoly?


 • Een gedreven en gemotiveerde student

 • Iemand die probleemoplossend kan denken en niet terugdeinst voor een uitdaging

 •  Iemand die zelfstandig en nauwkeurig kan werken

 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden

 • Sterke interesse in cosmetica en/of probiotica

 • Je moet je kunnen uitdrukken in het Frans

Interesse in dit duaal traject, maar nog niet ingeschreven? Ontdek dan meer over de volgende stappen of schrijf je meteen in voor de postgraduaat!

Wie zoekt de Munt?


Image

Vragen?

Stel ze aan Liese of Cindy, product managers bij Mayoly Benelux.


Liese Himpe - Mayoly Benelux

Liese Himpe

Cindy Brenders - Mayloly Benelux

Cindy Brenders


Concreet


1 student

Aantal beschikbare plaatsen: 1

Boulevard de France 9A 1420 Braine l’Alleud

Farmaceutica

Deel deze pagina