MMBSY – PR and content marketing agency

MMBSY
MMBSY- duaal digitaal

Wie is MMBSY?


MMBSY? Dat is een full service PR en content marketing bedrijf met oog op de consument. Fashion & lifestyle zit in ons bloed Wij weten hoe je een boodschap overbrengt en tot de juiste mensen brengt. Informeren, inspireren en entertainen: wat het merk maar nodig heeft.

Je komt in een team van professionele storytellers terecht met meer dan 20 jaar ervaring in PR, content creatie, content strategie en merkstrategie. MMBSY, da's vakmanschap. Dat doen we samen met inspirerende en getalenteerde copywriters, fotografen en zoveel anderen.

Minimi- duaal digitaal

Wat kan je er leren?


 • Marketing Planning en Creatie

  Je leert planningen opstellen (en ze nastreven) met focus op sterke strategie en de KPI’s van de klant. Briefings opstellen is jouw tweede natuur. Heb je een goede pen? Dan begeleiden we jou in het aanscherpen van je copywriting skills. Eerder visueel aangelegd? Dan zal de creatie van social media visuals, gifs en meer jou niet onbekend blijven. Jij geeft aan op welke vlakken je wil groeien. Dan zoeken wij de juiste uitdagingen om dat te matchen.

 • Analyse, Evaluatie en Continue Verbetering

  Je trackt zelfstandig jouw eigen leerdoelen. Je leert de marketing doelen en klantresultaten te analyseren met begeleiding van je mentor. Op het einde van jouw traject is ‘analyse, adapt,overcome’ jouw motto.

 • Online Adverteren

  Je leert mee briefings op te stellen voor online advertenties, scherpe en effectieve copy te creëren, beeld te evalueren, advertenties op te zetten en te analyseren. Rapportering wordt jouw tweede (of derde of vierde) naam.

 • SEO

  Welkom in de wereld van content marketing. Je leert on the spot wat het effect kan zijn van sterke SEO door zelf te schrijven, publishen, evalueren en bijsturen. Dit doe je voor MMBSY zelf en eventueel op client projects. Schrik van schrijven? Dan ga jij aan de slag met het optimaliseren van reeks geschreven teksten.

 • E-mail Marketing

  Schrijf en creëer je graag? Dan is er ruimte om zelf mailings op te stellen. Eerder het cijfermatige kant: Je analyseert de resultaten van mailings (weekly, monthly) en scherpt aan waar nodig. Je deelt inzichten en helpt met voorbeelden en research naar sterke cases

 • Growth Hacking & Conversie Optimalisatie

  Jij werkt mee op een intern project om een tool te ontwerpen dat conversie bij content klanten meet. Je duikt mee in de wereld van dashboarding, ROI’s berekenen voor content, CTR en andere termen die je later nog veel op Linkedin zal zien voorbij komen. Doel? Slimme ingrepen plannen om op lange termijn klantenleads te genereren én sterke cases opbouwen

Wie zoekt MMBSY?


Interesse in dit duaal traject, maar nog niet ingeschreven? Ontdek dan meer over de volgende stappen of schrijf je meteen in voor de postgraduaat!

Wie zoekt de Munt?


Image

Vragen?

Stel ze aan Marie, content creator bij MMBSY

Marie Demaerel -MMBSY

Marie Demaerel


Karen leert haar digitale skills in de praktijk om te zetten en vormt een match met MMBSY.

Karen Van Gucht x MMBSY x duaal digitaal

Karen Van Gucht


Concreet


1 student

Aantal plaatsen beschikbaar: Volzet

PAKT Regine Beerplein 1, 2018 Antwerpen

Agency

1ste verdieping tegenover de koffiebar. Hipster Award: Gezelligste en groenste kantoorplek in Antwerpen

Deel deze pagina