Oxalis Consult – Making professionals more efficient and happy at work.

Voeg afbeelding met dit formaat toe

Wie is Oxalis Consult?


Oxalis Consult hebben mijn man en ikzelf, Philip Oosterlinck en Isabelle Stubbe, in 2010 gesticht met de ambitie om KMO-ondernemers en hun medewerkers te ondersteunen en te begeleiden in hun groei en in het vinden van een betere balans tussen cijfers en welzijn op de werkplek.

Intussen zijn we 10 jaar verder. Gedurende al die tijd hebben wij onze expertise steeds verder uitgebouwd en onderbouwd met resultaten van wetenschappelijk onderzoek in diverse domeinen.

Wij hebben vele KMO’s en professionals met succes begeleid naar meer werkgeluk en efficiëntie in hun job. Onze klanten hebben ons veel dankbaarheid betuigd. Laat dat nu de grootste waardering van onze inzet en werk zijn.

Wij zijn overtuigd dat leren ook nooit stopt. Zelf zijn wij daar het sprekende voorbeeld van. In onze dienstverlening trekken wij geen muur op tussen leren en de werkplek. Leren gebeurt continu en op zeer verschillende manieren.

Wij zijn nu op een punt gekomen waar wij ons klaar voelen om zelf een stageplek aan een student aan te bieden. Wij kijken ernaar uit om van en met “onze” student te leren.Image

Wat kan jij er leren?


  • Customer Experience Strategie

    1. Kritisch nadenken en reflecteren over de aangeboden klantervaring 2. Suggesties ter verbetering bedenken 3. Klanten tevredenheid meten 4. Interviews afnemen 5. Persona's bepalen of verder verrijken met echte voorbeelden

  • Growth Hacking & Conversie Optimalisatie

    1. Holistisch opportuniteiten voor duurzame groei identificeren (niet enkel digitaal, maar op het niveau van de volledige klant beleving) 2. In co-creatie gaan met collega's 3. Prototyping van nieuwe concepten en ideeën 4. User testing van de prototypes 5. Business case maken voor de werkplek

  • Analyse, Evaluatie en Continue Verbetering

    1. Data verzameling en controle 2. Leren werken met Google Analytics 3. AB-Testen en Personaliseren met Google Optimize 4. Integratie van Data uit meerdere bronnen via Data Studio 5. Resultaten en inzichten leren presenteren aan collega's. Hun ervaring en inzichten meenemen in de analyse 6. Trends verklaren en duiden 7. Data omvormen tot inzichten en advies ter verbetering 8. Voeren van een kleinschalig marktonderzoek.

Wie zoekt Oxalis Consult?


Interesse in dit duaal traject, maar nog niet ingeschreven? Ontdek dan meer over de volgende stappen of schrijf je meteen in voor de postgraduaat!

Vragen?

Stel ze aan Isabelle, zaakvoeder bij Oxalis Consult


Isabelle Stubbe


Concreet

1 student

Aantal plaatsen vrij: 1

Koopvaardijlaan 52 – 9000 Gent (gelegen bij Dampoort Station)

KMO Consulting

Deel deze pagina