Puratos, “Food innovation for Good” in 100 landen

Voeg afbeelding met dit formaat toe

Wie is Puratos?


De geheimen achter het globale succes en consistente groei van Puratos zijn ‘Taste & Quality’.

We willen jou welkom heten in ons enthousiast en gepassioneerd team van 8800 collega’s wereldwijd. We zijn een internationale speler, maar belangrijker, een Belgisch familie bedrijf!
Het zijn onze collega’s die het verschil maken elke dag. Hoe? Uitvinden, produceren en distribueren van unieke en hoge kwaliteit ingrediënten voor bakkers, patisserie chefs en chocolatiers , sinds 1919. Een eeuw later zijn onze producten en services beschikbaar in 100 landen in de hele wereld.

Enkele jaren geleden zijn wij op de E-commerce trein gesprongen! We verkopen nu in 25 landen onze producten via webshops en marketplaces. Deze route to market is heel erg hard gegroeid met 1000’en klanten wereldwijd.

Je krijgt de kans om samen te werken met een fantastisch team en lokale E-commerce managers of digital marketers op diverse projecten!
Shall we meet soon?


Image

Wat kan jij er leren?


 • Online Adverteren

  Analyseer resultaten van diverse acquisition campagnes van diverse landen en maak nieuwe suggesties ter verbetering.

 • SEO

  Deepdive in Screaming frog in de belangrijkste landen en maak een actieplan om de SEO te optimaliseren.

 • Customer Experience Strategie

  Hoe moeten we onze klantenreis optimaliseren voor onze verschillende klanten doelgroepen? Welke producten zijn relevant voor welke doelgroepen? Wat is de klanten feedback in de verschillende fases van de online aankopen?

 • Analyse, Evaluatie en Continue Verbetering

  Elke dag duiken we in de cijfers van Power BI, Google Analytics om onze klanten of prospecten journeys te begrijpen. We evalueren ook in depth de klanten feedback om goed te begrijpen waar er verbeterpunten liggen. Hierin kan je ongelofelijk veel ervaring op doen en vergelijkingen maken tussen de culturen van diverse landen!

 • Email Marketing

  Analyseer bestaande email marketing campagnes of marketing automation campagnes en definieer verbeter voorstellen voor de verschillende landen.

 • E-commerce

  Eindeloos veel leer mogelijkheden, we hebben 25 landen met diverse webshops met verschillende business modellen. Hoe kunnen we meer prospecten als klant strikken? Hoe kunnen we meer SKU’s verkopen per klant? Samen met Lynn, Isadora, Justyna en Pieter is er een volledig team dag in dag uit bezig met E-commerce business optimalisaties!

 • Marketing automatisatie

  We beginnen met onze tools de eerste stappen te zetten in automated email flows. Hierin kan je eindeloos veel experimenteren en ook direct je sales impact op E-commerce aangeven!

 • Omnichannel retail

  Naast onze webshops hebben we +1200 sales reps over al onze landen. Hoe kunnen we zorgen dat de klanten ervaring goed omnichannel is? Analyseer feedback van klanten en sales reps en stel verbeter voorstellen voor!

 • Growth Hacking & Conversie Optimalisatie

  Samen met collega Lynn kan je duiken in de Google analytics resultaten om te kijken welke webshops goed of minder goed converteren. In onze eigen gebouwde ‘test factory’ kan je nieuwe testen runnen om te trachten de E-commerce sales resultaten te verbeteren!

Wie zoekt Puratos?We zoeken enthousiaste studenten die geboeid zijn door de evolutie dat E-commerce brengt in een internationale business.
Er zijn erg veel mogelijkheden in het analyseren en verbeteren van performance marketing activiteiten.
Engels spreken schrikt je niet af aangezien je zal moeten samenwerken met diverse stakeholders over heel de wereld. Je komt terecht in een jong dynamisch team dat erg hard groeit!

Interesse in dit duaal traject, maar nog niet ingeschreven? Ontdek dan meer over de volgende stappen of schrijf je meteen in voor de postgraduaat!

Vragen?

Stel ze aan Pieter Moons, Global E-commerce manager bij Puratos.


Pieter Moons


Contacteer Jade of Lucas, en vraag hoe zij hun traject bij Puratos ervaren hebben.


Jade x Puratos

Jade Marx


Lucas Michiels x Puratos

Lucas Michiels


Concreet

2 studenten

Industrielaan 25, 1702 Groot-Bijgaarden

Voeding

Deel deze pagina