Ray & Jules, the sunny kind of coffee

Voeg afbeelding met dit formaat toe

Wie is Ray & Jules?


Ray & Jules wil de koffiesector CO2-vrij en eerlijk maken, samen met de koffiedrinker en onze partners in het zuiden. Samen willen we de strijd aangaan tegen structurele armoede en 60 miljoen ton CO2 per jaar.

Als Belgische startup ontwikkelden en patendeerden we daarom een unieke technologie om, als eerste wereldwijd, koffie te roosteren met een 3x hogere energie-efficiëntie en 100% op zonne-energie.

Afgelopen twee jaar gooiden we onder impuls van de covid-situatie, voluit op de B2C markt, en groeiden we met een factor 20. Onze groeistrategie is digitaal gefocust: dat doen we vooral via onze online kanalen, e-commerce en partnership marketing. Die groei willen de komende jaren doorzetten, zowel in impact en aantal klanten, als in de versterking van ons merk en community building.

Net als inspirerende voorbeelden zoals Tony Chocolonely, Oatly, Tesla… hebben we de ambitie om de volledige sector van binnenuit te veranderen, vanuit de overtuiging dat het de koffiedrinker is die deze invloed heeft.

De relatie en verbinding met onze klant, en het samen uitbouwen van een ‘army of friends’ die deze ambitieuze doelstelling wil realiseren, vormt het hart van ons merk en onze marketingstrategie.


Image

Wat kan jij er leren?


 • Marketing Planning & Creatie

  Samen met het marketing team werk je de marketing en content strategie uit, wek je die creatief tot leven en vertaal je die in concrete plannen en acties

 • Social Media Marketing

  Online groeien, connectie creëren, het merk versterken en tot leven wekken: dat vormt onze focus het komende jaar, en daarin kijken we reikhalzend uit naar onze samenwerking

 • Customer Experience Strategie

  Een unieke relatie uitbouwen met onze klanten vormt het kloppend hart van Ray & Jules, zowel online als offline. Hoe worden onze klanten ambassadeurs? Hoe betrekken we hen bij de missie en de groei?

 • Analyse, Evaluatie en Continue Verbetering

  Snel uittesten, leren en meten: dat is ons motto. Zo kunnen we samen creatief én analytisch aan de slag, leren uit de praktijken bijsturen terwijl we het doen

 • E-commerce

  Onze e-commerce expertise is de motor achter onze groei, en wat ons uniek maakt in het koffielandschap. Je ondersteuning hierbij is een prachtige leerkans.

 • Marketing Automatisatie

  We bouwen onze online strategie op rond data en personalisatie. Graag betrekken we jou bij het automatiseren van onze marketing en personalisatie.

 • Growth Hacking & Conversie Optimalisatie

  Als startup zit snel leren, schakelen, op onze bek gaan, hacken, … ons in de genen. Alles voor de missie, hoofd vooruit, hoe creatiever hoe liever!

Wie zoekt Ray & Jules?


Bekijk HIER hun bedrijfsfilmpje
Image

Vragen?

Stel ze aan Gert Linthout, mentor bij Ray & Jules


Gert Linthout


Concreet

Gezocht aantal studenten: 1

Aantal plaatsen vrij: volzet

Chaussée de Namur 2A, 1320 Hamme-Mille (10 km van Leuven)

Food & Beverage

Deel deze pagina