Stilan: dynamisch IT-bedrijf

Stilan ICT-oplossingen

Wie is Stilan?


Stilan is een jong, dynamisch bedrijf dat kwalitatieve ICT-oplossingen in de ruime zin van het woord biedt aan zijn klanten en dit tegen een eerlijke prijs. Topkwaliteit en een uitstekende service zijn onze belangrijkste pijlers waar met een enthousiast team de schouders onder wordt gezet. We richten ons hierbij vooral op twee verschillende marktsegmenten: de woonzorgsector (in heel België) en de KMO (eerder regionaal).


Bij Stilan komt je terecht in een team van 11 enthousiaste mensen die allemaal onze kernwaarden uitdragen: kwaliteit, klantentevredenheid, eerlijkheid, ownership en teamwerk. In onze familiale sfeer waar de bedrijfseigenaars écht mee ‘op de vloer’ staan, wordt ieders inbreng dan ook erg gewaardeerd.


Stilan team

Wat kan jij er leren?


 • Marketing Planning & Creatie

  Interessante blogs en social media posts die ook inspelen op de actualiteit. We proberen dit al zelf. Ongetwijfeld kan jij ons helpen om de juiste boodschappen te brengen die onze doelgroepen overtuigen om voor ons te kiezen en die ons niet alleen in de verf zetten als een betrouwbare partner maar die ook onze dynamische, persoonlijke sfeer uitstralen. Onze branding mee verfijnen is hier zeker een toegevoegde waarde en waarschijnlijk zelfs nodig. Welke marketingacties passen het best voor ons doelpubliek? Website, social media, authentieke flyers, advertising in bepaalde magazines, … We kijken uit naar jouw suggesties zodat onze naam regelmatig in beeld gebracht wordt en ‘leeft’.

 • Online Adverteren

  Dit heeft in het verleden geen resultaat opgebracht en is dus niet onze prioriteit, tenzij jij hier het gat in de markt ziet om hier een succes van te maken?

 • SEO

  Stilan en onze Telefonie-brand In2Cloud hebben beiden een recente website, deze dienen nog sterk geoptimaliseerd te worden. Dit project is voor jou! Stralen onze websites écht uit waar we voor staan? Trekken we onze doelgroep aan? Identificeer ‘content gaps’ en vind de relevante keywords die ervoor zorgen dat Stilan (en eventueel In2Cloud) voor alle mogelijke prospecten eenvoudig vindbaar is.

 • Customer Experience Strategie

  Onze klanten zijn tevreden over onze service: we doen dan ook erg ons best om ‘one single point of contact’ te zijn. Vaak krijgen we dan ook nieuwe klanten door een fijne ‘mond-aan-mond’-reclame. Deze klantentevredenheid willen we echter ook zichtbaar maken bij het grote publiek. Kan jij hier voor zorgen? Interviews met een fijne foto of via video, … Doe gerust enkele voorstellen en werk ze verder uit!

 • Social Media Marketing

  Hoe stemmen we onze social media posts af op ons doelpubliek en dit op zo’n manier dat potentiële klanten ook echt overtuigd zijn om ons te contacteren ivm hun ICT-nood? Hoe bereiken we KMO’s en WZC’s die ons nog niet kennen?

 • Analyse, Evaluatie en Continue Verbetering

  We hebben al gemerkt dat persoonlijke posts met ‘onze’ gezichten het best werken op social media. Toch willen we ook interessante content met bvb tips & tricks, ...creëren. Kijk jij mee wat er in deze ‘serieuzere’ posts nodig is om deze ook succesvol te maken?

 • Email Marketing

  Slechts een beperkt aantal van onze klanten volgen onze sociale media kanalen (LinkedIn en Fb). Email marketing lijkt ons dé uitgelezen manier om al onze klanten en prospecten te benaderen. Hiervoor zijn we nog op zoek naar de juiste tools, branding en zelfs inhoud om onze doelgroep te triggeren. Zorg jij mee voor templates, tools en topics?

 • Marketing Automatisatie

  Van blog naar social media… Momenteel gebeurt dit allemaal heel manueel. Kan jij dit efficiënter maken en heb je nog andere voorstellen ter verbetering?

 • Growth Hacking & Conversie Optimalisatie

  Als organisatie willen we langzaam groeien waarbij onze waarden en persoonlijke aanpak gewaarborgd blijven. We richten ons dan ook tot die klanten voor wie dat net het verschil maakt. Help jij mee onze marketing hierop af te stemmen?

Wie zoekt Stilan?


Interesse in dit duaal traject, maar nog niet ingeschreven? Ontdek dan meer over de volgende stappen of schrijf je meteen in voor de postgraduaat!

Vragen?

Stel ze aan Veerle, zaakvoerder van Stilan.

Veerle, mede zaakvoerder van Stilan, houdt zich momenteel bezig met onze website en e-mail marketing. Bij haar kan je dus zeker terecht voor je eerder technische vragen.


Veerle Emmerechts


Of stel ze aan Katleen, commercieel medewerker bij Stilan.

Katleen beheert voornamelijk onze social media en probeert mee sprekende teksten te maken. Samen verzorgen we de marketing van Stilan en In2Cloud, maar dit zonder enige marketing-voorkennis. We zijn heel bereikbaar en denken graag mee, maar zullen zeker beroep doen op jouw kennis en kwaliteiten.


Katleen De Prins


Concreet

1 student

Aantal plaatsen vrij: 1

Krommestraat 39a, 1860 Meise

ICT & Telefonie

Deel deze pagina