duaal digitaal Update - altdoo

Update 28 juli 2020

Matching

Alle studenten die onze vragenlijst invulden, krijgen woensdag 29/07 een berichtje van coach Joyce. Hierin geven we een lijstje met bedrijven waarmee wij een mogelijke match zien. Jij geeft aan of dit voorstel interessant is. Bij groen licht brengen we jou in contact met de werkplek.

Heb je als werkplek in de loop van volgende week nog niets gehoord? Dan is er momenteel nog geen match. Maar, niet getreurd! Bij nieuwe inschrijvingen zoeken we meteen een match voor jouw bedrijf.

Kennismakingsgesprek! Wat nu?

Door de nieuwe verstrengde Corona maatregelen is het vaak niet mogelijk om een fysiek gesprek in te plannen. Gelukkig zijn we allemaal digital minded en laat je dit best online doorgaan. Je kan werken met Google Hangouts, Microstoft teams, Skype, Zoom, ...Enkele nieuwkomers

Momenteel zijn er 23 studenten ingeschreven. Jana, Alexander en Margaux zijn onze laatste nieuwkomers en verwelkomen we graag! Ook zijn er nieuwe organisaties die een plaatsje kregen op de duaal digitaal site. Welkom Spikes, Minimi, MMBSY, Zesso en Adhemar.Law. Wij zijn ervan overtuigd dat de studenten hier veel gaan leren!

Wie is wie?

We leren jullie graag beter kennen! Je zal het komende jaar dan ook veel contact hebben met de duaal digitaal coaches. Om dat contact zo aangenaam mogelijk te laten verlopen stellen we onszelf graag even voor!

Niky Patyn - duaal digitaal coach

Niky Patyn

Hey ik ben Niky Momenteel start ik mijn tweede jaar als duaal digitaal coach. Anderen omschrijven mij vooral als een luisterend oor. Met mijn expertise help ik zowel studenten als bedrijven verder in hun duaal traject. Weetje: Gitaar spelen en chocolade eten zijn mijn guilty pleasures.


Niky Patyn - duaal digitaal coach

Joyce De Smit

Hoi ik ben Joyce! Vorig jaar nam ik zelf deel aan duaal digitaal. Ik leerde enorm veel op digitaal vlak en merkte dat coaching mij goed ligt. Ik kijk er dan ook enorm hard naar uit om jullie stap voor stap te helpen en begeleiden. Weetje: Mijn gsm is een verlengstuk van mijn arm. Vergeet ik hem ergens? PANIEK!