duaal digitaal Update - altdoo

Update 13 Augustus 2020

It's a match!

T'is gebeurd!¬†ūüéČ 3 studenten veroverden een plaatsje bij enkele werkplekken.¬†Charlotte¬†gaat meer leren over¬†e-commerce bij Proximus. Janaen Margo helpen TradeMart Brussel met de marketing planning en creatie.¬†

20 studenten vulden onze¬†vragenlijst in. 7 gingen op gesprek en voor 5 studenten staat er een kennismaking op de planning. De andere studenten stelde we voor aan hun potenti√ęle werkplek.


Ben je een nieuwe student en vulde je recent de vragenlijst in? Dan contacteert Joyce je zo snel mogelijk met een voorstel.


In een notendop

33 inschrijving en 20 vragenlijsten - stand van zaken duaal digitaal
12 gesprekken en 3 complete machten

Nog niets gehoord? Wat nu?

De nieuwe inschrijvingen¬†komen geleidelijk aan binnen. Wekelijks zoeken we voor zowel student als bedrijf een potenti√ęle match. Voor de werkplekken is het even geduld uitoefenen. Zodra er een match is, brengen we jullie meteen in contact.

Wie is er nieuw?

Het is vakantie maar de studenten zitten niet stil. Momenteel staat de teller op 33 inschrijvingen. Welkom Elisa, Ianthe, Santhya, Famke, Leone, Ellen en Laurence! We leren jullie graag beter kennen. 

Ook zijn er nieuwe werkgevers: Accent jobs, Book'u, House of HR, NOWJOBSen Vialegis bieden een uniek en interessant traject aan. 

Wistje dat ...

... meer dan de helft van de studenten uit editie 2019-2020 vast werken. Geen makkelijke opdracht in corona tijden. Dikke proficiat aan hen! Al zeggen we het zelf, mooie vooruitzichten.

Duaal digitaal - studenten die werk vonden

Louis en Florien vonden werk.

Duaal digitaal - studenten die werk vonden

Ook Jolien en Marion zijn aan de slag.