Biodyvino: bio, biodynamische en natuur wijn

Voeg afbeelding met dit formaat toe

Wie is Biodyvino?


Biodyvino is pionier en expert in bio, biodynamische en natuur wijn. Wij brengen consumenten op een positieve manier in contact met gezonde en milieuvriendelijke wijnen.

Bij Biodyvino komt u terecht in een waardengedreven en dynamische groei KMO. We vormen een team met 10 enthousiaste en gepassioneerde medewerkers. Biodyvino biedt een uitgebreid gamma biologisch gecertificeerde wijnen, versterkte wijnen, aperitieven en spirits.

We selecteren enkel kwalitatieve producten voor mens en planeet, hoofdzakelijk uit Europa, en dit met doorgedreven kennis en expertise. Ons productassortiment bestaat uit zowel entry level, mid-range, high level en premium referenties. We bieden onze klanten ook een kwalitatieve begeleiding en ondersteuning.

Door onze expertise optimaal in te zetten kunnen onze klanten in de best mogelijke omstandigheden met onze producten werken.


Image

Wat kan jij er leren?


 • Marketing Planning & Creatie

  Content creëren om onze doelgroep te raken. Samen met David (sales manager) en Miryam (freelance communicatie adviseur) werk je mee aan de planning voor het komende jaar. Interessante blogs, social posts en het beeldmateriaal hierbij, zijn jouw verantwoordelijkheid. Volg de verschillende contentstrategieën op en stuur ze bij om het bereik van Biodyvino te doen groeien.

 • Online Adverteren

  Experimenteer met online advertenties op verschillende social media platformen. Rapporteer aan de sales manager waarom welke goed of minder goed presteren.

 • SEO

  Biodyvino werkt aan een nieuwe website. We willen hierop een bestelplatform aanbieden voor onze professionele klanten. Je zal sterk betrokken worden bij dit project. Van conceptualisatie tot implementering, analyse en optimalistatie. Identificeer verder ‘content gaps’ bij concurrenten en vind de relevante keywords die ervoor zorgen dat Biodyvino eenvoudig vindbaar is.

 • Customer Experience Strategie

  Leer onze klanten kennen door hun tevredenheid te meten. Neem interviews af in onze verschillende klantensegmenten en rapporteer de verzamelde info.

 • Omnichannel Retail

  Analyseer onze verschillende klantensegmenten en werk aan een gepaste tone-of-voice per segment.

 • SEA

  Hoe zorg je ervoor dat Biodyvino efficiënt gevonden wordt tijdens een zoekactie? Omschrijf Biodyvino en gebruik pakkende zinsconstructies om ons te doen opvallen.

 • Analyse, Evaluatie en Continue Verbetering

  Bij iedere campagne, blog, social post of advertentie is het belangrijk stil te staan bij de resultaten. Maak analyses en evalueer het geleverde werk zodat we kunnen aanpakken wat beter moet.

 • Email Marketing

  Help mee aan de activatie onze email marketing in ons ERP pakket (Odoo). Bepaal samen met David en Miryam de boodschap en de inhoud van de e-mail campagnes. Creëer een template, schrijf ze uit, maak banners en ander relevant beeldmateriaal. Volg de resultaten op.

 • E-commerce

  Hoe kunnen we de verkoop doen groeien op onze Webshop? Identificeer wat beter moet en werk aan gepaste oplossingen.

 • Marketing Automatisatie

  Hoe kunnen we marketing automatisatie inzetten om onze marketing processen te vergemakkelijken. Analyseer en lever werkbare pistes.

 • Growth Hacking & Conversie Optimalisatie

  Gebruik content marketing, SEO, website analyse, e.a. technieken om conversie en groei te genereren.

Wie zoekt Biodyvino?


We zoeken studenten met een hands-on mentaliteit en een hart voor digitale marketing en communicatie. Ben je flexibel, communicatief en schuw je geen uitdagingen? Heb je ook een goede zin voor organisatie en kan je gericht werken naar bepaalde deadlines? We bieden een divers traject waarin je verschillende digitale marketing en communicatie aspecten in de praktijk kan omzetten. We werken in een boeiende sector! Affiniteit met duurzaam ondernemen en met de gastronomische wereld is een plus!

Vragen?

Stel ze aan David Barbé, mentor bij BiodyvinoDavid Barbé

Concreet

Gezocht aantal studenten: 1

Aantal plaatsen vrij: volzet

Schelselei 15 C – 2630 Aartselaar

Groothandel bio wijn

Deel deze pagina