Deloitte Legal: Lawyers with a head for business

Deloitte Legal
Voeg afbeelding met dit formaat toe

Wie is Deloitte Legal?


Deloitte legal combineert de juridische expertise van een gerenommeerd advocatenkantoor met de zakelijke inzichten en consulting vaardigheden van Deloitte. We bieden juridische oplossingen voor zakelijke problemen en zakelijke oplossingen voor juridische problemen.

Binnen Deloitte Legal kom je terecht in het Legal Operate team dat bedrijven ondersteunt bij het digitaliseren van juridische diensten. Het Legal Operate team heeft sterke groeiplannen. Daarvoor hebben we jouw hulp nodig; en je zal daarbij nauw samenwerken met het centrale marketing en social media team van Deloitte België.

Als "Great Place to Work" focussen we op een open cultuur waarin samenwerking, diversiteit en duurzaamheid centraal staan, niet enkel op papier, maar ook in realiteit. Zo zijn we er bijvoorbeeld in geslaagd om op vijf jaar tijd onze CO2-uitstoot met 74% te verminderen.


Delotte Legal

Wat kan jij er leren?


 • Marketing Planning & Creatie

  Samen met het team bereid je een content kalender voor met de perfecte mix van inhoud, format, kanaal en toon (artikels, posts, webinars, seminars, publicaties, …). Het doel is om awareness te creëren, ons publiek te vergroten en onze expertise te tonen. Samen met het team sta je in voor het verzamelen en creëren van de content, het creëren van aantrekkelijke visuals en de opvolging van de posts volgens de overeengekomen planning. Uiteraard volg je ook op hoe onze posts het doen en stuur je bij waar nodig.

 • Online Adverteren

  Traditioneel focussen we binnen Deloitte en Deloitte Legal op organische groei op social media. Om deze nieuwe offering in de markt te zetten, overwegen we om te experimenteren met advertenties op Linkedin. We rekenen daarbij op jouw expertise.

 • SEO

  Het Legal Operate team werkt aan een nieuwe website. We verwachten dat je deze website grondig onder de loep neemt en optimaliseert. Identificeer ‘content gaps’ bij concurrenten en vind de relevante keywords die ervoor zorgen dat Legal Operate voor alle mogelijke prospecten eenvoudig vindbaar is.

 • Customer Experience Strategie

  Deloitte en Deloitte Legal polsen continue naar feedback van klanten volgens een vaste methodologie. Het is jouw taak om de tevredenheid van onze legal operate klanten op te volgen.

 • Analyse, Evaluatie en Continue Verbetering

  Het Legal Operate team heeft een duidelijk en ambitieus plan voor de toekomst. We evalueren dat plan continue en sturen bij waar nodig. Voor onze marketingcampagnes hanteren we dezelfde aanpak. We stellen duidelijke, meetbare doelstellingen en monitoren of we die doelstellingen bereiken. Zo leren we steeds bij. Indien nodig sturen we de campagnes bij.

 • Marketing Automatisatie

  Opzetten, opvolging en analyse van e-mail lijsten en campagnes in ons CRM systeem (salesforce)

 • Growth Hacking & Conversie Optimalisatie

  De markt voor digitalisering van juridische diensten groeit en evolueert snel. Samen met jou verhogen we onze online aanwezigheid als dienstverlener in deze markt en proberen we sales cycles in te korten. We rekenen daarbij op je creativiteit en je oog voor continue verbetering om het effect van onze inspanningen te maximaliseren.

Wie zoekt Deloitte Legal?


Onze ideale kandidaat neemt initiatief, spreekt en schrijft zeer vlot in het Engels en het Nederlands en heeft vooral heel veel zin om er in te vliegen. Daarnaast hechten we veel belang aan integriteit, samenwerking, inclusie. We zorgen voor elkaar en
proberen we elke dag opnieuw het goede voorbeeld te geven.

Interesse in dit duaal traject, maar nog niet ingeschreven? Ontdek dan meer over de volgende stappen of schrijf je meteen in voor de postgraduaat!

Vragen?

Stel ze aan Jan, Director bij Deloitte Legal
of aan Jackie-Anne, mentor en Chief of staff.


Jan Roggen x Deloitte Legal

Jan Roggen


Jackie-Anne Jensen x Deloitte Legal

Jackie-Anne Jensen


Of leg je oor te luisteren bij alumna Margot, die haar traject aflegde bij Deloitte Legal. 


Margot Chataud x Deloitte Legal

Margot Chataud


Concreet

1 student

Beschikbare plaatsen: 1

Gateway building Luchthaven Brussel Nationaal 1 J 1930 Zaventem

Juridische sector

Deel deze pagina