Enemex: IT Software & Consulting

Voeg afbeelding met dit formaat toe

Wie is Enemex?


Enemex is de overkoepelende organisatie waar ITronic BV (Microsoft consulting) en Fitronic (SaaS bedrijf, start-up en focus op Absenteïsme en Retentie bij SME’s) onderdeel van zijn.

Als groep hebben we een sterke focus op het ondersteunen en uitbouwen van kennis bij onze consultants, wat uiteraard noodzakelijk is in een snelgroeiend IT landschap waarbij onze partners steeds sneller digitaliseren. Hierdoor zetten we sterk in op begeleiding, het geven van opleidingen maar ook het faciliteren van TechDays

Je komt terecht in een sterk groeiende Engelstalige organisatie met consultants uit België, Brazilië, Portugal… en daarboven nog eens gevestigd in dé studentenstad bij uitstek Gent. Waar creativiteit binnen onze organisatie centraal staat! 

Wil je ITronic alsook ons nieuw SaaS bedrijf mee helpen uitbouwen, en op de kaart zetten, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zoek je een werkplek met onnoemelijke uitdagingen op vlak van interne als externe marketing? Dan zijn we de perfecte werkplek voor jou!Image

Wat kan jij er leren?


 • Marketing Planning & Creatie

  Je helpt mee bij het plannen en uitvoeren van de marketingacties voor de verschillende entiteiten. Wordt er een planning opgemaakt, dan neem je deel aan brainstorms met interne stakeholders. Je zet strategische marketingplannen om in concrete acties via tal van communicatiekanalen (van LinkedIn tot Youtube, Spotify enz). We moedigen je graag aan om mee na te denken en je creativiteit te gebruiken bij de operationele uitvoering. Je helpt mee de conversiedoelen te bepalen en met het verder definiëren van de doelgroep bij de lancering van nieuwe producten.

 • Online Adverteren

  Je bedenkt en ontwikkelt strategieën om de rekrutering, kennisdeling maar ook het profileren van ons SaaS platform in de Europese markt. Daarnaast geef je ondersteuning in het organiseren/communiceren van onze TechDays!

 • SEO

  Onze websites zijn momenteel in ontwikkeling, waar we gebruik zullen maken van het hypermoderne HubSpot CRM/CMS systeem. Je analyseert via welke trefwoorden we de websites een betere positie kunnen geven.

 • Customer Experience Strategie

  Feedback is essentieel in elke business, ook in consulting. Help me om constant in contact te staan met onze klant, en feedback te vergaren om extra toegevoegde waarde te leveren naar onze partners.

 • SEA

  Hier heb je carte blanche! Hoe kunnen we SEA inzetten om een groter bereik te hebben? Je doet een voorstel en voert enkele eerste tests uit.

 • Analyse, Evaluatie en Continue Verbetering

  Om hoog te scoren in Google moet je als online platform steeds optimaliseren. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Denk aan: Google Analytics, of een typische A/B-test om het conversiepercentage op de site te verhogen.

 • Email Marketing

  Vandaag gebruiken we e-mail marketing te weinig. Met de nodige HubSpot tooling, analyse en funnels kan je geautomatiseerde marketing opzetten! Laat je t helemaal gaan, en verhoog onze zichtbaarheid van onze diensten en producten bij onze klanten en potentiële aanwervingen!

 • Marketing Automatisatie

  Vandaag nog niet aan de orde, maar met HubSpot krijgen we een enorme tool ter beschikking die jou als marketeer zal helpen!

 • Growth Hacking & Conversie Optimalisatie

  Hier zijn we binnen de groep nog niet mee bezig. Maar als jij denkt dat dit ons vooruit helpt, horen we graag jouw redenen en mogelijke strategieën. En wie weet gaan we hier samen met jouw ideeën aan de slag!

Wie zoekt Enemex?


 • Je bent een geboren ondernemer,
 • Je neemt geen blad voor de mond, je bent een geboren communicator,
 • Van nature ben je leergierig en nieuwsgierig
 • Je werkt nauwkeurig en bent zelfstandig,
 • Je hebt een analytische ingesteldheid,
 • Je werkt het best in een omgeving waar je veel vrijheid krijgt om je ideeën/creativiteit uit te werken.
 • Je hebt interesse in IT oplossingen en diensten

Zeer goede kennis van Engels is een must.

Interesse in dit duaal traject, maar nog niet ingeschreven? Ontdek dan meer over de volgende stappen of schrijf je meteen in voor de postgraduaat!

Vragen?

Stel ze aan Kevin, bedrijfsleider bij iTronic


Kevin De Pauw


Concreet

2 studenten

Aantal plaatsen vrij: 1

Bedrijvencentrum De Punt Kerkstraat 108 B-9050 Gentbrugge

IT consulting & software

Deel deze pagina