eWings: e-commerce consultancy

Voeg afbeelding met dit formaat toe
eWings-team

Wie is eWings?


eWings is een e-commerce consultancy dat deel uitmaakt van de Cronos Groep, de grootste IT-groep in België. Zo kom je bij eWings terecht in een klein, hecht team met de voordelen van een groot IT-bedrijf.

Wij zijn experts in e-commerce en digitale marketing. Zo helpen we organisaties bij online verkopen, en dat doen we op 3 manieren.

 1. We bouwen en onderhouden webshops.
 2. We helpen organisaties verkopen op marktplaatsen zoals Bol.com en Amazon.
 3. We voeren digitalemarketingtrajecten uit. Onze diensten rond digitale marketing gaan van SEO- en SEA-analyses, over Google Ads, tot marketingtrajecten van A tot Z.

We zijn de e-commercepartner van grote bedrijven als IKEA en Vandemoortele Groep, maar ook van kleinere kmo’s. Een breed gamma aan zowel B2B- als B2C-klanten, waar je als werkplekstudent bij ons ook voor zal kunnen werken.

Bovendien is eWings in volle groei, in aantal werknemers en in hoe we ons aan de buitenwereld tonen. Daarom werken we ook hard aan onze eigen branding. Onze website, de nieuwsbrief, LinkedIn-posts, LinkedIn-advertenties, Google-advertenties
We zijn permanent aan het werk om onze online aanwezigheid te verbeteren. En ook hierbij zal je als student een grote rol krijgen.

Wat kan jij er leren?


 • Marketing Planning & Creatie

  eWings stelt jaarlijks een marketingplan op en volgt dit op doorheen het jaar. Dit omvat onze nieuwsbrief, posts op LinkedIn, Google Ads, etc. Een contentstrategie en de uitvoering ervan komt hier zeker van pas. Een kei in motiverende teksten? Dan kan je een (groot) handje helpen bij het schrijven van de content.

 • Online Adverteren

  Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads, optimalisatie van landingspagina’s, … Dit kan allemaal aan bod komen, zowel voor eWings zelf als voor een van hun klanten.

 • SEO

  In een heel groot deel van de projecten bij eWings komt SEO aan bod. Er is meer dan genoeg werk, ook op de site van eWings zelf. Doe jij onze site, en die van onze klanten, nog hoger scoren door de juiste keywords te vinden en daarop in te spelen?

 • SEA

  In veel van de marketingprojecten komt SEA aan bod. eWings beheert Google Ads voor allerlei bedrijven, en heeft ook eigen Google Ads online staan. Jij kan helpen bij het opstellen van nieuwe ads en het opvolgen van bestaande campagnes.

 • Customer Experience Strategie

  eWings doet jaarlijks een meting naar de klanttevredenheid. Jij kan een rol spelen om dit jaarlijkse onderzoek te optimaliseren en de resultaten op te volgen.

 • Analyse, Evaluatie en Continue Verbetering

  Een nieuwsbrief en LinkedIn-posts… dit willen we ook koppelen aan concrete resultaten. Brainstorm mee over de beste KPI’s en hoe we die opvolgen. Google Analytics is key voor opvolging van zowel onze site, als de webshops van onze klanten. Tot slot willen we in onze maandelijkse marketingmeeting een uitgebreid, maar efficiënt Google Data Studio-dashboard om alles in een oogopzicht te zien.

 • Email Marketing

  Denk je mee kritisch na over onze maandelijkse newsletter voor onze klanten en leads?

 • E-commerce

  Als e-commerce consultancy draait alles wat we voor klanten doen uiteraard rond e-commerce. Je kan hier volledige e-commerceprojecten van A tot Z mee opvolgen, je leert de populaire webshopsoftware Magento kennen, denkt mee na hoe we onze klanten beter doen verkopen op Bol.com en Amazon, en nog veel meer.

 • Marketing Automatisatie

  Denk mee na over onze marketing flows en identificeer waardevolle leads. Analyseer samen met ons de resultaten, en bekijk waar we kunnen bijsturen.

Wie zoekt eWings?


De ideale werkplekstudent voor eWings is iemand die niet bang is om uit zijn comfortzone te stappen. Je taken zullen hier namelijk heel breed zijn en vaak veranderen. Daardoor stap je ongetwijfeld een aantal keer uit je veilige bubbel. 🙂

Kennis van en/of interesse in de volgende onderwerpen?

 • SEO
 • SEA
 • E-commerce
 • Mailchimp
 • Webdesign
 • Wordpress
 • Contentcreatie

Dan is de kans groot dat er een ‘match’ zal zijn tussen ons. Bonuspunten als je de basis van HTML en CSS kent, of dit wilt leren.

Interesse in dit duaal traject, maar nog niet ingeschreven? Ontdek dan meer over de volgende stappen of schrijf je meteen in voor de postgraduaat!

Vragen?

Stel ze aan Mike, zaakvoerder bij eWings of aan Bart, E-commerceconsultant bij eWings.


Mike Boon


Bart Delahaye


Of leg je oor te luisteren bij Thibaut, die er zijn traject heeft afgelegd en er ondertussen vast in dienst is. 


Thibaut Corluy x eWings

Thibaut Corluy

2022-2023


Senne De Vis x eWings

Senne De Vis

2023-2024


Concreet

2 studenten

Aantal plaatsen vrij: 2

Prins Boudewijnlaan 24E, 2550 Kontich

E-commerce Consultancy

Deel deze pagina