Garzini – Cleverly Designed Accessoires

Voeg afbeelding met dit formaat toe

Wie is Garzini?


Opgericht in 2017 is Garzini een snel groeiend bedrijf dat innovatieve luxueuze portefeuilles maakt.

Onze wallets zijn ontworpen met een ongelooflijke aandacht voor detail, tijdloze elegantie en bergen op een verrassende manier je geld op.

Onze producten worden verkocht in meer dan 30 landen via een netwerk van retailers zoals AS Adventure, Inno, … Uiteraard zijn we ook online aanwezig via www.garzini.com en Amazon.


Wat kan jij er leren?


 • Marketing Planning & Creatie

  Samen met onze marketing manager werk je mee aan de marketing planning. Je denkt mee hoe we op de meest efficiƫnte manier onze nieuwe producten kunnen lanceren. Vind jij de meest originele manier om onze nieuwste collectie in de markt te zetten?

 • Online Adverteren

  We adverteren actief op sociale media zoals Facebook en Instagram. We brengen je in contact met onze advertising partners zodoende je de resultaten kan opvolgen en kan bijsturen waar nodig.

 • SEO

  Aangezien we een niche speler zijn is het belangrijk om voor onze relevante zoekwoorden goed te scoren. Je zorgt voor een analyse welk woorden het goed doen en welke niet. Breng jij ons naar pagina 1?

 • Customer Experience Strategie

  Online en retail gaan hand in hand, nadat je onze bestaande strategie onder de knie hebt om de klant te bereiken kan je meewerken om onze klant de best mogelijke ervaring te geven.

 • SEA

  We adverteren actief via PPC en Google Shopping campagnes. Je volgt mee de resultaten op en ondersteunt onze advertising partner.

 • Analyse, Evaluatie en Continue Verbetering

  Je brengt een nieuwe kijk op onze business en wij staan open om te luisteren wat beter kan.

 • Email Marketing

  We versturen op wekelijkse basis een newsletter via Mailchimp of Salesforce.com, zorg jij voor nieuwe onderwerpen of een verbetering van het design?

 • E-commerce

  Onze webshop draait op Shopify, je kan actief leren hoe deze up to date te houden.

 • Marketing Automatisatie

  Hier zetten we onze eerste stappen, jouw input is welkom!

 • Omnichannel Retail

  Aangezien we aanwezig zijn bij 700 retailers is omnichannel uitermate belangrijk. We hebben ook een online portaal voor onze retailers, dit portaal is pas gelanceerd en kan jouw ondersteuning gebruiken.

Wie zoekt Garzini?


We zoeken iemand die met passie zelfstandig kan werken. Initiatief nemen wordt uitermate geapprecieerd. Je voelt affiniteit om samen met een gedreven team verder aan ons merk te bouwen

Naast Nederlands ben je ook vlot in het Engels.

Interesse in dit duaal traject, maar nog niet ingeschreven? Ontdek dan meer over de volgende stappen of schrijf je meteen in voor de postgraduaat!

Vragen?

Stel ze aan Christophe, zaakvoerder bij Garzini


Christophe De Smet


Concreet

2 studenten

Aantal plaatsen vrij: 2

Garzini, Tapuitstraat, Gent (mogelijkheid om remote te werken)

Fashion (apparel & gifting)

Deel deze pagina