Saint-Gobain Gyproc® & ISOVER – Gipskartonplaten, bouwpleisters & isolatiematerialen

Voeg afbeelding met dit formaat toe

Wie is Gyproc en Isover?


Gyproc® en ISOVER zijn onderdeel van de Franse groep Saint-Gobain.

Gyproc® is trotse marktleider wat betreft bouwsystemen en -oplossingen op basis van gips voor binnenhuis- en ruwbouwafwerking. Door blijvend te investeren, voortdurend te innoveren en state-of-the-art productielijnen kunnen we onze marktleiderspositie blijven handhaven. 

Wij bieden innovatieve totaaloplossingen en we streven daarbij steeds naar optimaal comfort, maximale veiligheid en vrijheid in vormgeving. Wij zetten in op de hoogste kwaliteit binnen het complete assortiment van bouwsystemen en -oplossingen: bouwpleisters, gipsplaten, systemen en toebehoren.

ISOVER is wereldmarktleider op gebied van isolatie met minerale wol. Met zijn 70 jaar ervaring en innovatie heeft ISOVER een nieuwe generatie isolatieproducten ontwikkeld. 

Waarom voor onze werkplek kiezen?
Bij Gyproc® en ISOVER zijn we trots op onze producten, op onze firma, maar vooral ook op elkaar. Want hier zijn we steeds solidair. Collega’s helpen je als er iets misgaat, maar durven je ook terechtwijzen als het nodig is. Zoals in een familie dus, want bij ons kan je helemaal jezelf zijn.

Wist je dat... het Antwerpse Havenhuis (foto hierboven) één van onze projecten was?


Image

Image

Wat kan jij er leren?


 • Marketing Planning & Creatie

  Op vlak van social media zijn er nog vele stappen te maken. Jij zal hiervoor de strategie verder uitwerken. Hoe creëren we meer engagement? Hoe bereiken we onze verschillende doelgroepen (B2B en B2C)? Uiteraard kan je rekenen op de hulp van verschillende specialisten uit het team om jouw van de nodige input te voorzien.

 • Online Adverteren

  Binnen het social media project dat jij zal uitvoeren, zal je uiteraard alles voor je rekening nemen. Je verzorgt de posts en analyseert de resultaten. Als er in jouw plan ook social ads voorzien moeten worden, dan vallen deze ook onder jou verantwoordelijkheid.

 • SEO

  Binnen het social media project waar je hoofdzakelijk mee bezig zal zijn valt dit niet. Maar we hebben uiteraard nog andere grote projecten lopen waar je mogelijks kan meehelpen. Zo werken we bijvoorbeeld aan een nieuwe website voor één van onze brands.

 • Analyse, Evaluatie en Continue Verbetering

  Wij werken in ons team met een projectenaanpak. Als project owner zal jij dan ook instaan voor het volledige project van A tot Z, van scope bepaling tot en met evaluatie. Continu verbeteren zit daarnaast ook in ons DNA. Wij staan steeds open voor verbeteringen.

 • Email Marketing

  Vanuit het team waarin je komt zijn we verantwoordelijk voor one voice in the market/tone of voice en passeren alle mailings dus ook langs ons. Kan jij deze optimaliseren? Perfect!

 • Marketing Automatisatie

  Onze marketing automation doen inhouse. Zie jij optimalisaties? Zijn er mogelijke flows die je vanuit je project ziet? Dan kan je die ook opzetten samen met onze digital marketeer.

 • Customer Experience Strategie

  Het verbeteren van de klantbeleving is één van de 4 strategische pijlers binnen onze organisatie. Bij alles wat we doen staat de klant centraal. Binnen jouw project zal CX dus ook een belangrijke plaats innemen.

Wie zoekt Gyproc® en Isover?


Wij zoeken een student die houdt van zelfstandig werken binnen een duidelijk kader. Wij werken met een projectenaanpak waarin je een project van A tot Z uitwerkt, uiteraard doe je dat samen met een team, zodat ieder in zijn sterkte zit. Maar je zal dus zowel mee de scope bepalen, de analyse doen alsook de uitwerking en de interpretatie en evaluatie.

Je kan dus zelfstandig werken, houdt steeds het grotere doel voor ogen, maar je bent ook hands-on en we horen het meteen van je wanneer je ergens vastzit. Want dan zijn wij er om samen oplossingen te bedenken.

Kennis Frans is een plus.
Neem zeker ook eens een kijkje op https://ruimtevoortalent.be/, zo weet je naar wat voor profielen wij zoeken en wat we je bieden.

Vragen?

Stel ze aan Anneleen Bossyns, mentor bij Gyproc en Isover?


Anneleen Bossyns


Concreet

Gezocht aantal studenten: 1

Aantal plaatsen vrij: 1

Sint-Jansweg 9 - Haven 1602 B-9130 Kallo

Bouwsector

Deel deze pagina