Spikes: IT-bedrijf

Spikes
Spikes - duaal digitaal

Wie is Spikes?


Spikes helpt mensen, teams en organisaties elke dag succesvol te zijn door hen meer te engageren en innovatieve oplossingen te bieden die zorgen voor meer productiviteit en een betere samenwerking. Het verleggen van grenzen is een noodzakelijke voorwaarde voor vooruitgang, iets waar we onze klanten dag in dag uit bij helpen. Het gaat ook niet alleen over technologie. Het gaat over mensen die technologie gebruiken, sterker maken.

Bij Spikes kom je terecht in een team van 60 enthousiaste “Spikees”. Wij zorgen voor een dynamische werkomgeving waarin je je verder kan ontwikkelen en proactief kan bijdragen aan de verbetering en vernieuwing van onze dienstverlening. We hechten als KMO veel waarde aan teamsfeer, klantgerichtheid, creativiteit en flexibiliteit.
Wat kan je er leren?


 • Marketing Planning en Creatie

  Content creëren om onze doelgroep te raken. Samen met Jolien, de marketing manager bij Spikes zet je een content planning op voor de komende maanden. Interessante blogs, social posts en het beeldmateriaal hierbij, zijn jouw verantwoordelijkheid. Volg de verschillende contentstrategieën op en stuur ze bij om het bereik van Spikes te doen groeien.

 • Analyse, Evaluatie en Continue Verbetering

  Bij iedere campagne, blog, social post of advertentie is het belangrijk stil te staan bij de resultaten en hoe we deze in de toekomst kunnen verbeteren. Dit is een proces van telkens weer bijleren.

 • E-mail Marketing

  Duidelijke omschrijving van de ideale klant. Optimaliseer en vervolledig de gegevens van prospecten. Bepaal samen met de marketing manager de boodschap en de inhoud van de e-mail campagnes. Schrijf ze uit, maak zelf een originele banner en zet ze klaar in de marketing automation flow. Volg de resultaten op.

 • Marketing Automatisatie

  Leer werken met onze CRM. Bedenk en configureer marketing flows.

 • Online adverteren

  Experimenteer met online advertenties op LinkedIn. Rapporteer aan de marketing manager waarom welke goed of minder goed presteren.

 • SEA

  Hoe zorg je ervoor dat Spikes in het oog springt bij het zoeken? Omschrijf Spikes en gebruik pakkende zinsconstructies om ons te doen opvallen bij een zoekactie.

 • SEO

  Spikes heeft sinds kort een nieuwe website, deze dient nog sterk geoptimaliseerd te worden. Dit project is voor jou! Identificeer ‘content gaps’ bij concurrenten en vind de relevante keywords die ervoor zorgen dat Spikes voor alle mogelijke prospecten eenvoudig vindbaar is.

 • Customer Experience strategie

  Leer onze klanten kennen door hun tevredenheid te meten. Neem interviews af bij grote organisaties als Fluvius, Zorgbedrijf Antwerpen, Sibelco, etc.

Wie zoekt Spikes?


Interesse in dit duaal traject, maar nog niet ingeschreven? Ontdek dan meer over de volgende stappen of schrijf je meteen in voor de postgraduaat!

Wie zoekt de Munt?


Image

Vragen?

Stel ze aan Jolien, Marketing Manager bij Spikes

Jolien Van de Vliet - Spikes

Jolien Van de Vliet


Alumnus Olivia perfectioneerde haar digitale skills en ging vorig jaar aan de slag bij Spikes.

Niel Jaspers x Ask Waldo x duaal digitaal

Olivia Jeukens


Concreet


1 student

Aantal plaatsen vrij: 1

WAW Building 6de verdieping Mechelsesteenweg 64 2018 Antwerpen

IT

Deel deze pagina